LED-lampa färgad

Det finns 5 produkter.

Letar du efter en dimmer? Här kan du i så fall se vårt vackra urval av bra och smarta LED dimmers. Dimmarna är ett utmärkt tillfälle för dig att styra ditt ljus, så att du kan skapa stämning och mys, och du bestämmer själv hur mycket ljus du behöver.

En LED dimmer är en särskilt praktisk åtgärd i rum som behöver användas till många olika saker. Tänk dig ett rum för undervisning av olika slag. Här blir det självklart med en LED dimmer, så att du kan skruva ner ljuset när du tittar på film, och du kan avsluta yogalektionerna med snyggt dämpat ljus.

Visar 1 - 5 av 5 produkter

LED lampor färgade

Här på LEDproff har vi ansträngt oss för att hitta ett urval av vackert färgade LED lampor som verkligen kan lysa och kommer att ge ett vackert, färgstarkt ljus i hela rummet. I vårt sortiment har vi tagit med många olika LED lampor som är färgade och du kan hitta fler varianter. Den klassiska glödlampan finns i en vacker och klar blå, en fräsch grön, en intensiv röd, en varm gul och en varm vit färg. Glödlampan passar en B22 sockel , vilket är en vanlig och lättillgänglig typ av sockel . Lamporna har en spridningsvinkel på 180 grader och har en ljusintensitet på 180 lumen.

Den andra typen av färgade LED lampor som ingår i vårt utbud hos LEDproff är den vackra Cabochon Combo en klassisk glödlampa som är superelegant i sin design och väldigt robust gjord. Cabochon-kåpor placeras på utsidan av en LED lampa med neutralt ljus, vilket skapar det vackra färgspelet från färgen på höljet. Här kan du välja mellan en vacker och djup, blå, en klassisk vit, en fin orange, vild rosa, elegant lila, röd eller gul. Alla är vattentäta, så du kan enkelt ta ut dem och skapa en färgstark atmosfär.

Filtrera efter

Pris
kr 36 kr 36
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy