LED taklampor

LED taklampor

Det finns 21 produkter.

På denna sida hittar du vårt urval av vackra och eleganta LED taklampor som hjälper till att försköna och lysa upp vilket rum som helst. Du kan använda en LED pendel eller en LED taklampa i allt från ditt eget vardagsrum, sovrum eller hall, till huvudkontoret, matsalen eller i en lounge som behöver ordentlig belysning.

Den smarta och funktionella LED tekniken ger unika möjligheter till ett vackert och stabilt ljus samtidigt som man sparar energi som gynnar både miljön och inte minst plånboken. Dessutom är LED lampor kända för sin långa livslängd, så du behöver inte byta glödlampor ofta.

Visar 1 - 21 av 21 produkter

Starkt ljus och bra atmosfär

I vårt sortiment av LED taklampor har vi en uppsjö av vackra, eleganta och funktionella lampor som alla bidrar till vackert ljus och ett stämningsfullt rum. Du kan bland annat välja mellan en vacker LED pendel, som enkelt kan hängas över matbordet, köksbordet eller skapa stämning över soffgruppen.

I LEDproffs utbud hittar du även taklampor som ska monteras direkt i taket, och som därmed tar minimalt med plats samtidigt som de avger bra ljus. De vackra LED taklamporna, som är monterade i taket, bär vi hos LEDproff i både fyrkantiga och runda varianter, så att du enkelt kan hitta rätt LED taklampa, som passar just din personliga stil och smak.

De olika lamporna avger olika ljus, som mäts i temperatur. Lampor som avger ett varmt ljus har flera orange och gyllene nyanser, och de bidrar till en mysig och varm atmosfär. Andra lampor ger ett svalare ljus, accentuerat av blåaktiga nyanser. Det skapar ett kallare men betydligt skarpare ljus, vilket är perfekt för koncentrerat arbete och industri. Oavsett om du är mest för en snygg LED pendel eller LED taklamporna så hittar du allt du behöver här, och det hela är tillverkat i högsta kvalitet till marknadens bästa standard.

Filtrera efter

Pris
kr 36 kr 1399
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy