LED Lysrör

LED Lysrör

Det finns 110 produkter.

Billiga LED Lysrör från LEDproff.se. En av de helt stora Watt-slukarna i det svenska företagslivet är helt bestämt Lysrör, därför uppfordrar vi också alla företag/privata vi kommer i kontakt med att byta ut deras nuvarande "gamla" lysrör till våra LED Lysrör. Du sparar inte bara en massa pengar på elräkningen, du får också en produkt som typiskt håller upp till 8, 9 gånger längre än de nuvarande lysrören.

Med LED armatur undgår du också att lysrören blir så varma som de blir med vanliga, gammaldags lysrör. Ljuset skiftar inte heller färgnyans med tiden, så som det ofta gör med lysrör, när de sjunger på sista versen. Precis som de gammaldags lysrören kan du också få LED lysrör i flera färgnyanser – antingen två olika slags vitt eller dagsljus, och LED lysrör fås i många olika styrkor och längder.

Visar 1 - 104 av 110 produkter

LED Lysrör

Jämfört med traditionella lysrör får du mycket längre levnadstid, mera konstant ljus och – som redan nämnt - avsevärt bättre energibudget genom att byta till LED lysrör. Vi för ett stort urval av LED lysrör till de mest använda amaturerna – både till privata och i företaget.  Så nästa gång du ska byta ett lysrör, så hittar du ersättningen här.

 

Fördelar med LED Lysrör

Den mest synliga skillnaden med att byta ut det gamla lysrör med ett nytt LED lysrör är ljuset. Det lyser konstant och med exakt samma intensitet hela tiden. Inte något blinkande, varken när du tänder eller när det är tänt. Ett LED lysrör blir inte heller närapå så varmt som gamla konventionella lysrör.

LED lysrör har längre levnadstid

LED lysrör håller 7-8 gånger längre än ett vanligt lysrör – ja, en del modeller håller helt upp till 10 gånger så länge. Samtidigt kommer man inte ut för att lysröret står och blinkar hela tiden, om det håller på att gå sönder. Antingen lyser det eller också lyser det inte. Så är det med LED lysrör!

Spara upp till 80% av elförbrukningen med LED Lysrör

Genom att byta ut ett konventionellt lysrör med ett LED lysrör halverar du elförbrukningen. Det kan fort bli mycket pengar i t.ex. kontorlandskap eller produktionsmiljöer, där det typiskt finns många lysrörsamaturer. Undersökningar visar, att man faktiskt kan spara helt upp till 80 %.

Hur hittar jeg rätt LED Lysrör

För att hitta rätt LED lysrör, ska du veta vilken sockel som sitter på det existerande, samt längden på lysröret.

Börja med att klicka in på rätt sockel för att se, vilka längder vi har av LED lysrör till den gällande sockeln. Välj därefter den färgnyans som passar och beställ.

 

Ska jag ändra installationen?

Har du ett lysrörsamartur med gammaldags glöd, så ska den möjligtvis bytas. Men har du ett nyare amatur, kan du bara byta ut det gamla lysröret med ett LED lysrör.

 

Här på sidan hittar du T8 Lysrör, också kända som G13 Fattning. Dessa LED lysrör fås i längder från 45 cm, och upp till 180 cm. De modeller vi har går från 700/800 lumen och helt upp till 4000 lumen för ett rör, men med endast hälften i förbrukning av ett ordinärt lysrör, så det finns verkligen många pengar att spara. Önskar du att få ett erbjudande från oss på LED Lysrör så skicka en e-mail, eller ring till oss på 71 99 48 42.

Filtrera efter

Pris
kr 5 kr 1846
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy