Spectrum SHIFT ljusskena 17W
Svart, RA90, 60 cm

12408-0

New product

Spectrum SHIFT ljusskena 17W - Svart, RA90, 60 cm Expandera

Spectrum SHIFT ljusskena 17W är det perfekta valet för att skapa bra grundbelysning i alla rum. Skenan har en nordisk och minimalistisk design och sitter ovanpå SHIFT-skenan.

 • RA90-kvalitet säkerställer en hög färgåtergivning och gör färgerna mer levande
 • 100 graders ljusvinkel säkerställer en bred och jämn spridning av ljus
 • Easy click-funktionen gör det både enkelt att fästa och flytta ljusskenan efter behov

Med Spectrum SHIFT ljusskena 17W får du inte bara en stilren design, utan även en praktisk och flexibel belysningslösning för alla rum.

Mer detaljer

kr 399,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Viktiga detaljer om Spectrum SHIFT lättskena 17W, Svart, RA90, 100 grader

Data om produkten:

 • Effekt: 17W.
 • Skall försynas med 48V.
 • Ljusstyrka: 1800 lm.
 • Spridning: 100 grader.
 • Ljuskvalitet: RA-värde på 90-95.
 • Livslängd: upp till 50.000 timmar.
 • Dimensioner: 23 x 602 x 42 mm.
 • IP20 - Ej vattentät.
 • Med integrerad ljuskälla.

Produktbeskrivning:

Spectrum SHIFT lättskena 17W i svart är en högkvalitativ belysningslösning med imponerande egenskaper. Med sin effekt på 17W och en försyningsspänning på 48V är den både energieffektiv och säker att använda.

Med en ljusstyrka på 1800 lm och en bred spridning på 100 grader garanterar lättskenan en jämn fördelning av ljuset i rummet. Oavsett var du placerar den kommer den att sprida ett livligt och naturligt vackert ljus som visar upp alla färger på bästa möjliga sätt.

Ljuskvaliteten hos Spectrum SHIFT lättskena är i toppklass, med ett imponerande RA-värde på 90-95. Detta innebär att den ger en extra hög kvalitet på ljuset, vilket är tillräckligt för de flesta behov och önskemål. Du kan vara säker på att få en ljuskälla som framhäver detaljer och ger en behaglig atmosfär i rummet.

Med användning av LED av högsta kvalitet kan du räkna med lång och säker drift upp till 50.000 timmar. Dessutom minskar lättskenan minimalt i ljusstyrka över tiden. Detta tillsammans med dess professionella och pålitliga drift och goda kylningskapacitet gör att du kan förvänta dig en lång livslängd för hela produkten.

Spectrum SHIFT lättskena har dimensioner på 23 x 602 x 42 mm. Den har IP20-klassificering vilket innebär att den inte är vattentät och inte bör användas i fuktiga miljöer. Dess integrerade ljuskälla gör det enkelt och praktiskt att installera i olika typer av rum och belysningsprojekt.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka1800 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd602 mm.
Bredd23 mm.
Djup42 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt17W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy