LED Sockel GU5.3 / MR16

LED Sockel GU5.3 / MR16

Det finns 7 produkter.

På denna sida hittar du vårt vackra urval av LED -GU5.3-lampor och MR16 LED lampor för smarta och eleganta spots som ger funktionell belysning. Välj bland många olika spots som antingen lyser vackert och varmt, eller som har ett kraftfullare, koncentrerat och svalare ljus.

Den smarta LED -GU5.3-lampan är både snygg och praktisk när du till exempel ska installera spots i badrummet, i köket eller i sovrummet. De ger ett kraftfullt och behagligt ljus, vilket gör det enkelt att navigera runt i garderoben, köksskåpet, eller om du behöver sminka dig framför spegeln.

Visar 1 - 7 av 7 produkter

MR16 LED lampa

En MR16 LED lampa är en vacker spotlampa som imponerar i både utseende och prestanda. Med en ljusintensitet på 100 lumen och en spridningsvinkel på 45 grader får du ett vackert och intensivt ljus precis där du behöver det. På LEDproff har vi inkluderat många olika modeller av den vackra MR16 LED lampan. Vi har till exempel gett dig möjligheten att få en elegant tredelad spot som avger ett extremt sofistikerat ljus, som passar särskilt bra till det eleganta badrummet eller för att ge köket lite extra ljus. Din nya LED GU5.3-lampa eller MR16 LED lampa kommer garanterat att ge glädje när den installeras hemma eller på kontoret. De vackra fläckarna passar även utmärkt i butik, där de verkligen kan skapa medvetenhet om produkterna och de utställningar du väljer att ha både inne i butiken och i dina fönster.

Vackra fläckar kommer att bidra till den goda stämningen och ge känslan av rymd, ljus och värme om de placeras rätt. Du kan välja spots med mer gyllene och orange toner för ett varmare och ofta mysigare ljus eller så kan du välja spots med mer blåaktiga nyanser som ger ett svalare ljus, som ofta känns skarpare.

Filtrera efter

Pris
kr 32 kr 76
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy