LED Strip

LED Strip

Det finns 522 produkter.

LED List

LED listen är det helt nya inom ljusinredning i det moderna hemmet. Du kan med en LED list eller ljusslinga, få upp belysning ställen du aldrig hade drömt om och utan att behöva sätta upp en rad inte så fina lampor, som ändå bara sitter och tar plats.

LED Lister kan också köpas i RGB, så du kan byta färg på dem, och därmed är de også speciellt lämpade till uppsättning på barer, diskotek, eller andra ställen där man önskar en trevlig men annorlunda LED belysning.

LED lister ger dig också rikligt med möjligheter för att skapa en mysig stämning i ditt hem eller i din trädgård - det är endast fantasin som sätter gränser! Vi erbjuder ett stort urval av LED lister och färdiga kit med allt du behöver för att skapa trevligt ljus inomhus eller utomhus.

Visar 1 - 104 av 522 produkter

LED lister och ljusslingor

LED slingor kan du få plats till överallt. Så länge det finns plats i bredden, finns det plats till att sätta upp en LED slinga. Det kan t.ex. vara på insidan av kantlisten på överskåpen i köket, på kantlisten längs taket eller golvet, på undersidan av trappsteg eller var det nu kan vara behov av ljus.

De kan också sättas upp på böjda eller andre former av oregelbundna ytor – där det annars inte ville vara möjligt att sätta upp en ljuskälla.

Effektfull belysning

LED ljusslingor kan fås i många olika färger och färgnyanser. De kan t.o.m. fås, så man kan byta färg på dem, precis som det är möjligt att köpa RGB controllers med inbyggda färgkombinationer, färgövergångar och ljuseffekter i form av vandrande ljus med olika hastigheter.

Det ger möjlighet att byta färg på ljuset efter vilken stämning som önskas i lokalen eller skapa en effektfull belysning vid fester eller för att skapa uppmärksamhet omkring ett bestämt område i lokalen.

Använd LED skenor till att skydda dina LED slingor

LED slingor kan klistras upp direkt eller i de speciella LED skenor, som vi också säljer. Fördelen med att välja en skena är, att LED ljusslingan är bättre skyddad och det t.e.x. är möjligt att hänga upp den eller föra den över öppningar. Det gör LED listen till en perfekt ersättning för lysrör och gör det möjligt att montera den på platser, där LED slingan uppsatt ensam ville riskera att bli skadad.

Vattentäta LED lister

Finns det inte plats för en LED skena, är det också möjligt att köpa vattentäta LED lister. Det ger möjlighet att sätta upp dem i våtrum eller utomhus under t.ex. takfoten. Vi kan dock inte rekommendera, att sätta upp dem ställen, där de är i direkt kontakt med vatten hela tiden. 

LED Lister - Sådan

Lister och slingor med LED fåes i upp til flera hundra meter, det är faktiskt 100% upp till dig hur du önskar att inställa, sätta upp och hur långt din LED belysning skal sträcka sig. Du kan använda LED slingor vid poolen, inomhus till mysbelysning eller köra dem kulört till fest eller vid juletid utomhus, när det verkligen ska slås stort. Det är bara fantasin som sätter gränser, så det är helt upp till dig. 

Hos LED Proff är du alltid säkrad produkter i riktigt höj kvalitet, och detta gäller naturligtvis också LED lister från LED Proff.

Filtrera efter

Pris
kr 1 kr 3440
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy