Om oss

LEDproff.se

Hos LEDproff.se är vi din expert på belysning. Vi är stolta över att alltid leverera de bästa, smartaste och snyggaste LED-produkterna och belysningen till svenska hem. På vår webshop hittar du ett stort urval av LED-produkter, allt för både företag och privatpersoner. Vi har också ett stort urval av designlampor från flera kända varumärken.


BMD trading

BMD Trading, en av de ledande online-försäljarna av LED-produkter i Skandinavien, har flera webbutiker i både Danmark, Norge och Sverige – och har hjälpt våra kunder i mer än 10 år. Vi ser oss inte bara som försäljare, utan även som rådgivare. Vårt team, som är hjärtat i vår framgång, har med över 10 års erfarenhet inom branschen en gemensam passion för innovation och kvalitet. Denna passion lyser igenom i vår tekniska expertis och vårt engagemang för att erbjuda rätt produkter och den bästa kundtjänsten.

Vi har en djup förståelse och kärlek för de produkter vi säljer, vilket säkerställer att vi alltid kan erbjuda den bästa rådgivningen och servicen.

Med administration i Kolding och stort lager i Rødekro är vi alltid redo att erbjuda snabb och effektiv service över hela Norden. För oss är det inte bara en affärsverksamhet – det är vårt engagemang och passion för att bringa de bästa priserna och servicen direkt till dig.
LEDproff.se

Vår adress i Sverige är:
LEDproff.se, Röra Byväg 5, 41878 Göteborg 
Tel: 010-884 86 90
E-post: salg@ledproff.se

LEDproff.se är en del av BMD Trading Denmark Aps, VAT: DK36025050

Bank information:
Kontonummer: 12200100523
BankGiro: 5477-6737
IBAN och SWIFT kode: SE4012000000012200100523 / DABASESX

Telefonen är öppen alla vardagar från 8-15.


Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy