Spectrum SHIFT ljusskena 8W
Vit, RA90, 30 cm

12403-0

New product

Spectrum SHIFT ljusskena 8W - Vit, RA90, 30 cm Expandera

Spectrum SHIFT ljusskena 8W är det perfekta valet för att skapa bra grundbelysning i alla rum. Skenan har en nordisk och minimalistisk design och sitter ovanpå SHIFT-skenan.

  • RA90-kvalitet säkerställer en hög färgåtergivning och gör färgerna mer levande
  • 100 graders ljusvinkel säkerställer en bred och jämn spridning av ljus
  • Easy click-funktionen gör det både enkelt att fästa och flytta ljusskenan efter behov

Med Spectrum SHIFT ljusskena 8W får du inte bara en stilren design, utan även en praktisk och flexibel belysningslösning för alla rum.

Mer detaljer

kr 320,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktnamn: Spectrum SHIFT lättskena 8W, Vit, RA90, 100 grader

Data om produkten: Produkten har en effekt på 8W och behöver förses med en spänning på 48V. Den har en ljusstyrka på 980 lm och sprider ljuset över en vinkel på 100 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset. Det unika med denna produkt är dess extra höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta ger ett livligt och naturligt vackert ljus som framhäver alla färger på ett sprudlande sätt. Denna ljuskvalitet är tillräcklig för de flesta behov. Genom att använda LED av högsta kvalitet garanteras en lång och säker drift på upp till 50 000 timmar, med minimalt ljusavfall. Tack vare en professionell och pålitlig drift med en effektiv kylning förväntas produkten ha en lång livslängd. Produktens dimensioner är 23 x 304 x 42 mm. Den har en skyddsnivå på IP20 och är därmed inte vattentät. Ljuskällan är integrerad i produkten.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka980 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd304 mm.
Bredd23 mm.
Djup42 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt8W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy