Trädgårdsarmatur

Trädgårdsarmatur

Det finns 17 produkter.

Se vårt vackra urval av vackra och praktiska LED trädgårdslampor för alla smaker. Lamporna finns i många vackra varianter som alla bidrar till den perfekta atmosfären i trädgården, oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter. Du kan bland annat få en alldeles speciell LED RGB -hink som lyser i många färger, eller så kan du glädja dig med en elegant, sfärisk LED boll med solceller, som passar perfekt till sinnesträdgården och en avslappnad kväll på terrassen. Gemensamt för de vackra LED lamporna för trädgården är LED -teknikens unika kombination av minimal elförbrukning och maximal skärpa och skönhet i ljuset.

Visar 1 - 17 av 17 produkter

LED lampor för trädgården

När du tittar på LED trädgårdslampor kommer du förmodligen snabbt att få upp ögonen för dina många alternativ. På LEDproff har vi sett till att ge dig så många alternativ som möjligt så att du kan välja den perfekta LED lampan för din trädgård. Gemensamt för många av de mest praktiska och vackraste lamporna du kan få till trädgården är den närmaste organismformen som du kan se i flera av lamporna som du enkelt kan transportera runt i trädgården och in och ut. Flera av lamporna i vårt sortiment har handtag som gör det extra enkelt att lysa upp trädgården precis där du behöver det. För att göra ljusstyrningen i trädgården ännu enklare finns flera av lamporna till och med med fjärrkontroll, så att du kan sitta på ett ställe och styra ljuset på ett annat ställe.

Den roliga och dekorativa LED RGB -hinken i vårt sortiment kan även användas i trädgården, speciellt när det ska vara extra festligt. Här kan du skruva upp stämningen med ljus i 16 olika färger, styrda av en fjärrkontroll. Du kan växla mellan färgerna och skruva upp och ner intensiteten efter behov. Använd den fylld med is för att kyla champagnen, eller fyll den med kallt vatten och öl till trädgårdsfesten tillsammans med andra LED trädgårdslampor.

Filtrera efter

Pris
kr 108 kr 1019
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy