T8 LED lysrör

T8 LED lysrör

Det finns 45 produkter.
T8 LED lysrör
På denna sida hittar du ett stort sortiment av T8 LED lysrör . I vårt sortiment finns flera olika T8 LED lysrör i olika ljusstyrkor, färgtemperaturer och längder. Så hos LEDproff kan du alltid hitta ett T8 -lysrör som passar just dina behov.
T8 LED lysrör är 8/8 av en tum i diameter , därav namnet T8 . De linjära LED lysrören används ofta i kontorsbyggnader, klassrum och medicinska kliniker, men T8 LED lysrören kan även med fördel användas i hemmet; till exempel i korridorer, verkstäder, garage mm.
Om du letar efter bra ljus som tänds direkt och som samtidigt är miljö- och energivänligt, då är våra T8 LED lysrör den perfekta lösningen för dig.
Visar 1 - 45 av 45 produkter

Spara pengar med T8 LED lysrör

Det finns pengar att spara om du väljer att investera i LED lysrör snarare än de traditionella lysrören. Jämfört med ett traditionellt lysrör drar ett LED lysrör mycket mindre ström. Faktum är att den bara använder ca. 30% av vad det vanliga lysröret använder. Eftersom T8 LED lysrören är väldigt energivänliga kostar det inte mycket att ha dem i bruk. Det är både en fördel för din plånbok och miljön.
Har du redan installerat gamla lysrör i huset kan du därför med fördel byta ut dem mot de moderna LED lysrören, då det i längden blir mycket billigare på din elräkning. Våra LED lysrör har dessutom en otroligt lång livslängd på upp till 50 000 timmar, vilket gör att det också tar lång tid mellan att du ska ut och köpa nya T8 LED lysrör.
LED lysrör genererar dessutom väldigt lite värme, så du behöver inte vara rädd för att ha brandfarliga föremål hängande nära lysrören.

Miljövänlig belysning

När du väljer att investera i LED lysrör väljer du även miljövänlig belysning. Förutom att skydda miljön på grund av den låga energiförbrukningen innehåller LED lysrören inga giftiga kemikalier, som traditionella lysrör gör. Traditionella lysrör innehåller kvicksilver, som skapar ultraviolett ljus när ström passerar genom glasröret, samt lysrör som omvandlar det ultravioletta ljuset till synligt ljus.
De traditionella lysrören kan därför vara skadliga för hälsan om olyckan skulle vara framme och de går sönder och de är därför också det vi kallar för farligt avfall. Därför får de inte slängas tillsammans med allmänavfallet utan ska istället lämnas in på återvinningsplatsen. Så om du väljer att byta ut dina gamla lysrör mot LED lysrör måste du vara medveten om att de gamla rören är farligt avfall som ska slängas på rätt plats.
Slutligen ger LED lysrör ett mer konstant och bekvämt ljus att vistas i och finns i fler färgnyanser än traditionella lysrör. Det gynnar inomhusmiljön och glädjen av att vistas i rummet eller gå genom korridorerna där T8 LED lysrören är uppsatta.
Alternativt kan du överväga att byta ut eller komplettera T8 LED lysrör med LED strips .

Filtrera efter

Pris
kr 5 kr 1846
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy