Spectrum SHIFT 2x spot + ljusskena set
2 meter komplett + spots och grundbelysning, Svart

12495-0

New product

Spectrum SHIFT 2x spot + ljusskena set - 2 meter komplett + spots och grundbelysning, Svart Expandera

I detta SHIFT-set får du 2x 1 meters skenor, 2 LED-spots och en ljusskena, samt allt du behöver för att installera setet.

De 2 LED-spots ger ett snyggt koncentrerat och riktat ljus medan ljusskenan ger en bra grundbelysning.

SHIFT 2x spot + ljusskena set består av

  • 2 st Spectrum SHIFT 1 meter skenor i svart
  • 1 st Spectrum SHIFT 150W strömförsörjning i svart
  • 2 ändstycken i svart
  • 1 st skarv i svart
  • 1 metallskarv
  • 2 st 10W skenaspotlights i svart
  • 1 st 17W ljusskena i svart

Mer detaljer

kr 2.251,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy