Gammaldags Glödlampor

Gammaldags Glödlampor

Det finns 1 produkt.

Halogenlampa - På denna sida hittar du de olika typerna av halogenlampor vi säljer här på LEDproff .dk. Som du kan se nedan så bär vi i stort sett alla typer av hylsor, inklusive specialhylsor som AR111 och olika kompakt- och halogenrör. Så i stort sett oavsett vad du använder för halogenlampor så hittar du dem hos oss.
Vi har ansträngt oss för att välja de bästa halogenlamporna åt dig. Vi testar alltså alla produkter internt och använder dem själva runt om i företaget. Det ger oss ett bra förstahandsintryck av de enskilda glödlamporna och gör att vi kan hjälpa dig mest optimalt med att välja rätt typ av belysning.

Lite om halogenspots och halogenlampor i allmänhet

Halogenlampor använder en annan gas än vanliga glödlampor. Det är tillsatt lite halogen, därav namnet. Den speciella mixen skapar ett mycket starkt och intensivt ljus som lyser upp den omgivande miljön mycket effektivt med ett konstant ljus.
Trots det starka ljuset och att glödlampan blir väldigt varm förhindrar den speciella blandningen av gaser i halogenlampan att den svartnar, som man ofta ser med gammaldags glödlampor som blivit för varma. Det gör att ljusstyrkan inte förändras över tid och att du alltid har samma starka ljus.
Färgnyansen på en halogenlampa upplevs som varmvit dvs vitt ljus med en lätt nyans av gult eller orange. Det gör att ljuset från halogenlampan ger en mysig och avslappnad atmosfär. Samtidigt är ljuset väldigt färgäkta och för att skydda mot missfärgning har de flesta halogenlampor ett speciellt UV-filter inbyggt, så att sakerna som belyses med halogenlampan behåller sin naturliga färg.
Detta har gjort halogenlampor lämpliga för punktbelysning och de används flitigt för att lysa upp skyltfönster och ytor i butiker. Många museer och gallerier svär också till halogenfläckar eftersom de dels är lätta att stuva av från vägen och dels ger ett väldigt starkt och färgglatt ljus.

Vi är redo att hjälpa till

Om du har frågor eller behöver hjälp med att välja rätt bas och rätt glödlampsdesign kan du skicka ett mail till salg@ledproff.dk eller ringa oss på telefonnumret som du hittar längst ner på sidan.

Filtrera efter

Pris
kr 16 kr 16
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy