LED Sockel GY6.35

LED Sockel GY6.35

Det finns 5 produkter.

GY6.35 LED Tidigare var halogenlamporna med små stift väldigt populära, men som alla andra glödlampor använde de mycket ström och hade en begränsad livslängd. Som tur är finns liknande LED versioner tillgängliga idag, och det gäller även stiftlampor med GY6.35 sockel. Det är inte en variant som du stöter på så ofta, men behöver du en så finns den såklart även att hitta i det breda utbudet av LED lampor hos LEDProff .

Visar 1 - 5 av 5 produkter

Spara upp till 80 % på din elräkning med GY6.35 LED

Om du har en lampa med GY6.35 sockel har du med största sannolikhet använt de traditionella halogenlamporna. Lyckligtvis kan du nu få en LED ersättning, och det är inte mycket att oroa sig för. Det beror på att upp till 80 % av elräkningen har sparats genom att byta från halogen till LED , och det kommer att kosta mycket pengar i längden, speciellt om lampan ofta är tänd.
En annan fördel är förstås att LED lampor håller nästan för evigt - vanligtvis 25 000 timmar eller mer. Traditionella halogenlampor har vanligtvis en livslängd på bara 1000 timmar, så de behöver bytas ut med jämna mellanrum. När du väl har bytt till LED kommer du förmodligen aldrig att behöva byta glödlampa igen. En GY6,35 LED är visserligen lite dyrare i inköp än en traditionell halogenlampa, men det är en engångskostnad som betalar sig både på elräkningen och det faktum att nya glödlampor oftast aldrig behöver köpas igen.

gy6.35 led


Större säkerhet med LED

Om du har använt stiftlampor av halogentyp tidigare vet du säkert att de blir fruktansvärt varma. Många barn och faktiskt även vuxna har med tiden bränt sig rejält på fingrarna, antingen i samband med bytet av glödlampan, eller bara av en olycklig beröring. Den risken slipper du också genom att byta ut LED stiftslampor som inte blir varma i en grad som kan orsaka skador.

Filtrera efter

Pris
kr 35 kr 73
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy