12V led strip

12V led strip

Det finns 23 produkter.
Med 12v LED-strips kan du ha plats för ljus överallt. Så länge det finns plats i bredden finns det tillräckligt med plats för att sätta upp en LED strips. Samtidigt gör den flexibla listen det möjligt att sätta upp lampor på svängda och andra ytor där du annars aldrig hade haft möjlighet att sätta upp belysning.
12v LED-strips finns i många olika ljusstyrkor och färger. Så det går alltid att hitta exakt den LED remsa som passar den belysning du behöver. De använder en transformator som lätt kan förvaras ur vägen. Det går även att få transformatorn med en infraröd fjärrkontroll, så att du kan slå på dina LED strips, utan att behöva gå till en svåråtkomlig strömbrytare.
Om du inte är säker på att 12v LED-strips är rätt lösning, se de många andra typerna av LED strips här på LEDproff. Kom också ihåg vår 100% nöjdhetsgaranti .
Visar 1 - 23 av 23 produkter

Exempel på användning av 12v foglister

Kort sagt, LED remsor är perfekta för att skapa ljus där det inte finns plats för en traditionell lampsockel. Så länge det är tillräckligt brett för att sätta upp en LED remsa kan du få ljus. Det möjliggör effektiv och praktisk belysning på platser där du annars skulle kunna bli berövad.
Du kan även använda LED lister som dämpad mysbelysning i vardagsrummet längs fotpanelen eller nattbelysning i t.ex. en hall eller på en trappa. Använd dem t.ex. att markera kanten på trappstegen så att det alltid är säkert att röra sig i trappan.
LED remsor ger också ett bekvämare och mindre fokuserat ljus som spot. Därför kan LED strips också vara lösningen på platser där en spot blir för opraktisk eller för varm.

Den idealiska lösningen för köksbordsbelysning

Du kan även använda 12v LED-strips under väggskåpen i köket. De tål att rengöras med en fuktig disktrasa, men finns även i vattentäta modeller som tål direktkontakt med vatten och andra vätskor.
Till skillnad från de energisnåla glödlampsbaserade underskåpslamporna, som annars blivit populära som ersättning för de gammaldags halogenspots, LED remsor direkt och ändrar varken ljusstyrka eller färg på ljuset med tiden.
Vill du skydda dina LED strips från fettspray eller spray av heta vätskor från kastrullerna på spisen kan du med fördel skaffa LED skenor att montera LED strips i. De har ett skyddat genomskinligt plastkåpa som skyddar mot stänk och är enkelt att rengöra.

Effektiv utomhusbelysning

Det går även att montera vattentäta LED lister utomhus eventuellt i en LED skena. Här kan de användas året runt eftersom de inte är temperaturkänsliga. Det gör att de inte slutar lysa bara för att vi kommer under fryspunkten, som händer med en energisnål glödlampa.

Spara mycket pengar med LED strips

Om du byter till LED strips på de platser i huset där du tidigare använt halogenspots eller andra belysningslösningar så uppnår du också en betydande besparing på din elräkning. Generellt sett kan du spara upp till 70 % på energiförbrukningen jämfört med en traditionell glödlampa.
Samtidigt är livslängden på LED remsor många gånger längre. Remsorna du sätter upp idag behöver bara bytas ut om 5 till 10 år, beroende på hur mycket de används. Så även här finns en betydande besparing att göra.

Filtrera efter

Pris
kr 8 kr 672
Typ
mer... mindre
Kulör
mer... mindre
Färg
mer... mindre
IP klassifikation
mer... mindre
Ljusstyrka
20 2000
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy