LED bensinstation

LED bensinstation

Det finns 2 produkter.

Här kan du se vårt utbud av LED bensinstationslampor. Lamporna lämpar sig särskilt väl för att belysa stora, utomhusytor, såsom bensinstationer, där det är viktigt att det är bra sikt runt om. På bensinstationer är det viktigt att det finns bra belysning så att man kan upptäcka stationen i mörker från vägen och på relativt stort avstånd. Med en LED bensinstationslampa inbyggd i bensinstationens tak får du energivänligt, ekonomivänligt och vackert, intensivt ljus på stationen. LED belysning är känt för att hålla väldigt länge och man bör därför sällan fokusera på att byta ut glödlampor och liknande.

Visar 1 - 2 av 2 produkter

LED bensinstationslampor i olika toner

De stora och vackra LED tankstationslamporna är eminenta för att skapa rätt ljus för tankning, fönstertvätt och eventuell rengöring av bilar, och givetvis även i mörker. Deras stora ljusyta ger massor av fint, starkt ljus, vilket gör att macken är mycket synlig från vägen. På LEDproff har vi prioriterat att visa dig ett urval där den enskilda LED tankstationslampan har antingen 70, 90, 100 eller 120 watt . Det ger dig flera möjligheter att välja just den typ av lampa som passar bäst för macken eller för att en annan uteplats ska tändas.

Lamporna kommer med antingen ett neutralt eller ett lite svalt ljus. Det svala ljuset har fler blå nyanser och framstår ofta som skarpare och mer intensivt än det mjukare och varmare ljuset som innehåller fler gyllene nyanser. LED -mackslampor är den mest praktiska metoden för att skapa bra och tydligt ljus på en bensinmack, speciellt när du monterar flera lampor jämnt fördelade över mackens halvtak. Hos LEDproff kan du köpa en enda LED bensinstationslampa men du kan även välja att köpa 10 stycken där du får mängdrabatt. Detta ger oss och dig som kund en bra upplevelse av affären. Ta en titt på vårt utbud och hitta den perfekta lampan till bensinstationen.

Filtrera efter

Pris
kr 1952 kr 2142
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy