LED växtbelysning

LED växtbelysning

Det finns 84 produkter.

Här hittar du vårt stora utbud av LED växtlampor, samt vår utrustning för tillväxtlampor. Oavsett om du är en amatör eller ett proffs kan du hitta det du behöver bland våra tillväxtlampor, och de är alla av högsta kvalitet. Lamporna kan användas både i växthus och på mindre ytor. På LEDproff har vi även LightGrow armaturer som monteras på längden och kan förlängas med kabel, så att du kan få en lång serie av sammansatta armaturer. Funktionalitet kommer först när det kommer till LED växtlampor, men vi har sett till att hitta de lampor som är både vackra och funktionella.

Visar 1 - 84 av 84 produkter

LED växtlampa för dina växter

Tekniken bakom växtljus och växtlampor kan vara komplicerad. Vissa ljusa färger har en särskilt stimulerande effekt på växtens grobarhet, andra på dess blomning och ytterligare andra fungerar bäst när växten är i sin mognadsfas. Hos LEDproff erbjuder vi många olika typer av LED växtlampor, så att du enkelt kan hitta precis den du behöver till dina växter. Hitta till exempel en LED växtlampa i lila, som både är vacker i sig och som samtidigt bidrar till en sund tillväxt i plantan. Du kan också få fingrarna i den vackra blå växtlampan som främjar tillväxten direkt efter att plantan har börjat gro.

Behöver du LED växtlampor för företag kan antingen växtrör eller armaturer vara en bra lösning, där ljuskällan tar minimalt med plats, men ändå avger det nödvändiga ljuset för att ge plantorna så gynnsamma växtförhållanden som möjligt.

När du har hittat den LED växtlampa du behöver kan du hitta tillbehör från hela världen hos oss. Vi bär bland annat transformatorer och nätaggregat som ser till att strömförsörjningen till dina tillväxtlampor är kontrollerad. Våra nätaggregat är alla resistenta mot fuktigt väder och vattenstänk. På denna sida hittar du även smarta kablar för uttag som gör hanteringen av dina LED växtlampor mycket enklare.

Filtrera efter

Pris
kr 6 kr 5093
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy