230V LED strips

230V LED strips

Det finns 60 produkter.
230v LED-remsor kan placeras var de än kan vara i bredd. De monteras enkelt med speciella monteringsclips och kan sättas upp både inomhus och utomhus i längder från 2 till 100 meter. De kan monteras på krökta, sneda, sluttande och andra ytor där det annars inte skulle vara möjligt att sätta upp traditionella ljuskällor.
Även om 230v LED-remsor inte kräver anslutning av en transformator, måste en speciell kontakt användas i ena änden och en speciell avslutningsdel i den andra. Flera bitar kan läggas efter varandra, precis som de kan förkortas för varje meter. Beställer du flera exemplar av samma artikelnummer så levereras de i en total längd.
Behöver du ytterligare råd och vägledning innan du väljer 230v LED-list kan du kontakta vår goda kundtjänst pr. telefon eller mail. Om du inte är säker på att denna LED-remsa är rätt lösning, kolla in de många andra LED remsorna vi har här på LEDproff.
Visar 1 - 60 av 60 produkter

Viktig info om 230v LED-strips

Det tar inte mycket plats innan du kan sätta upp en 230v LED-remsa. Precis tillräckligt breda för att du ska kunna fästa monteringsklämmorna på varje sida, LED lampor kan sättas upp. Det ger helt nya möjligheter att sätta upp ljus på platser där det annars inte skulle finnas utrymme för en traditionell lösning.
230 volt versionen är också mer robust än 12 volt versionen i synnerhet. Detta gör dem idealiska för att ställa upp utomhus, där de kan sitta i stort sett var som helst, så länge de inte ligger direkt i vattnet. Lägg dem t.ex. längs husets taköverhäng och få en effektiv och praktisk belysning av både fasaden och eventuellt närliggande korridorer eller skapa en vacker och effektiv belysning runt entrén.

För platser där bra, enhetligt ljus behövs

230v LED-strips kan användas överallt där det behövs ett bra, enhetligt och färgrikt ljus. För till skillnad från lysrör och energisparlampor avger LED-remsor samma färgnyans och ljusstyrka , oavsett hur länge de har varit på. Det finns inget behov av att de värms upp eller teckensnitten färgar om de blir för varma. Det är samma ljus och färg hela tiden.
Detta gör dem idealiska för köksbordsbelysning, belysning över maskiner och arbetsbord eller andra platser där bra ljus behövs. Samtidigt blir 230v LED-strips inte alls lika varma som t.ex. halogenlampor och kan därför även sättas upp på platser där man annars inte skulle kunna sätta upp lampor på grund av brandrisken.

Skydda dina 230v LED-strips med LED skenor

Även om foglister tål vattenstänk bra kan det vara en bra idé att skydda dem mot t.ex. fettspray eller stänk från kemiska eller klibbiga vätskor, genom att montera dem i LED skenor . Därigenom kan du även sätta upp foglister på ställen där du inte har möjlighet att montera de speciella fästklämmorna eller leda dem över ett område där de inte kan fästas i någonting.

Det tar lång tid innan du måste byta dina 230v LED-strips

LED-remsor använder bara en bråkdel av den kraft som traditionell belysning behöver. Så från dag ett sparar du pengar på din elräkning. Dessutom kan en uppsättning 230v LED-strips enkelt slås på i över 20 000 timmar innan de behöver bytas ut. Det gör att det kan ta många år innan de behöver bytas ut.
Så med 230v LED-strips sparar du både på kostnaden för el och belysningsutrustning.

Filtrera efter

Pris
kr 1 kr 327
Effekt
6 115
Serie
mer... mindre
Kulör
mer... mindre
Ljusstyrka
650 1300
IP klassifikation
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy