LED-Strålkastare

LED-Strålkastare

Det finns 92 produkter.

LED Strålkastare

Här på sidan hittar du ett stort urval av kvalitets LED strålkastare med lång levnadstid samt bra och kraftigt ljus, som kan upplysa större arealer. Bland vårt sortiment finns LED strålkastare, som är designade och byggda till att kunna motstå det svenska vädret.

En LED strålkastare kan användas till ett hav av olika ändamål; exempelvis utgör en strålkastare den perfekta arbetslampan, den lämpar sig väl till upplysning av fasader och större inomhus eller utomhus områden samt till belysning på fordon. Gå på jakt i vårt stora urval och hitta den perfekta LED strålkastaren till ditt projekt, ditt hem eller din firma.

Visar 1 - 92 av 92 produkter

Fördelen med en LED strålkastare

Det finns en del fördelar med att välja en LED strålkastare istället för en traditionell halogenstrålkastare. Först och främst har en LED-lampa en mycket lång levnadstid. Här på sidan hittar du LED strålkastare, som kan hålla i helt upp til 50.000 timmar.

Den långa levnadstiden sparar dig för en del lampbyten och därmed också en del pengar. Utöver att spara pengar på att byta lampor, sparar du också pengar på elräkningen, eftersom LED-lampor är mycket energivänliga med sin låga energiförbrukning. Den långa levnadstiden och den låga energiförbrukningen gör, att LED-lampan i längden är den absolut billigaste lamptypen på marknaden.

Strålkastare med sensor

Strålkastare är perfekta till arbetsplatsen, men du kan också bra använda en LED strålkastare där hemma. Exempelvis som ljus i garaget eller på gården, och här kan det vara en fördel att investera i strålkastare med sensorer.

En strålkastare med rörelsesvakt är en smart investering till områden där det endast kortvarigt eller sällan behövs ljus som till exempel i en uppfart, där ljuset bara ska vara tänt kortvarigt en gång emellanåt, när det kommer eller kör gäster eller du själv befinner dig i uppfarten.

Använder du en LED strålkastare med sensor kan det vara smart att sätta upp LED slingor till att upplysa t.ex. kanten av uppfarten, när strålkastaren inte är tänt.

Färgstrålkastare (RGB)

I vårt stora urval av strålkastare hittar du också LED färgstrålkastare - också kallade RGB strålkastare. Alla våra färgstrålkastare kan byta mellan hela 16 olika färger, och de styrs lätt med den medföljande fjärrkontrollen.

Med fjärrkontrollen kan du snabbt byta mellan de olika färgerna, tända och släcka strålkastaren, och du kan dessutom använda den till att sätta strålkastaren till att själv byta mellan de olika färgerna.

Färgstrålkastare är perfekta till att lysa upp fasader, speciellt om du önskar att göra lite extra utav belysningen med olika färger, som kan ändra utseendet på den byggnaden drastiskt. En färgad strålkastare kan till och med användas vid festliga tillfällen, där strålkastaren eventuellt kan sättas till att lysa upp mot en vägg med olika färger. Ljuset från strålkastaren kan dessutom dimmas med fjärrkontrollen, så det också är möjligt att skapa en trevlig eller kanske till och med otrevlig belysning.

LED Strålkastare har blivit otroligt populära bland den vanliga konsumenten, men också företagslivet har tagit de nya LED strålkastarna till sig eftersom fördelarna är så stora. Exempelvis en fabrik som önskar att få upplyst sin fasad kan med stor fördel byta från de gamla traditionella glödlampsstrålkastarna till de nya och förbättrade LED strålkastarna.

De kan inte bara spara pengar på elräkningen, men också en massa pengar på installationer, eftersom flera av våra LED strålkastare kommer i godkända montrar, som säkrar att de är både vattentäta och frostsäkra. Och så startar de ögonblickligen vid tillsättning av ström, så du ska inte vänta på att det kommer ljus, som du ska med traditionell halogenbelysning. Vi har både 230v och 12v, samt dimbara LED strålkastare.

Filtrera efter

Pris
kr 14 kr 9723
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy