LED kontorsarmatur

LED kontorsarmatur

Det finns 21 produkter.

Här kan du hitta en vacker och funktionell LED kontorsarmatur som avger både praktiskt och starkt ljus, och som samtidigt skapar en atmosfär på kontoret. Många av oss spenderar många timmar på kontoret varje dag, och vi missar därför en stor del av dagens ljusa timmar. Därför är det viktigt att lamporna vi installerar i våra kontorsmiljöer kan hjälpa till att bibehålla kroppens känsla av dag och natt, så att din inre klocka håller en stabil dygnsrytm. Med rätt LED kontorsarmatur kan du skapa simuleringen av verkligt dagsljus, även i rum med begränsad tillgång till dagsljus utifrån i form av fönster.

Visar 1 - 21 av 21 produkter

LED kontorsarmaturer ger ett tydligt ljus

På LEDproff har vi i vårt vackra urval av LED kontorsarmaturer valt att inkludera ett antal armaturer som har olika egenskaper. På så sätt får du möjlighet att välja just den typ av armatur som passar både din personliga smak och stil och som samtidigt passar perfekt för det rum den ska monteras i. Du kan välja att ha flera LED kontorsarmaturer monterade, eller kanske istället välj färre men längre armaturer för rummet. Vi levererar din LED kontorsarmatur totalt från 30 cm till 180 cm i längd. I vårt utbud hittar du även armaturer, som är avsedda för två rör som monteras bredvid varandra och därmed ger mer ljus.

När du bedömer mängden ljus som avges av en LED kontorsarmatur, titta på lampans placering på lumenskalan. Lumenskalan indikerar den exakta ljusemissionen. I vårt sortiment har vi även valt att inkludera LED kontorsarmaturer, som är märkta med etiketten superljus, vilket indikerar en extra ljusstark armatur. I vårt utbud kan du välja mellan LED kontorsarmaturer som antingen måste monteras direkt i tak eller så kan du få armaturer som monteras med kedja och hänger i taket.

Filtrera efter

Pris
kr 67 kr 592
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy