Spectrum SHIFT ljusskena 22W
Svart, RA90, 90 cm

12409-0

New product

Spectrum SHIFT ljusskena 22W - Svart, RA90, 90 cm Expandera

Spectrum SHIFT ljusskena 22W är det perfekta valet för att skapa bra grundbelysning i alla rum. Skenan har en nordisk och minimalistisk design och sitter ovanpå SHIFT-skenan.

  • RA90-kvalitet säkerställer en hög färgåtergivning och gör färgerna mer levande
  • 100 graders ljusvinkel säkerställer en bred och jämn spridning av ljus
  • Easy click-funktionen gör det både enkelt att fästa och flytta ljusskenan efter behov

Med Spectrum SHIFT ljusskena 22W får du inte bara en stilren design, utan även en praktisk och flexibel belysningslösning för alla rum.

Mer detaljer

kr 653,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktbeskrivning

Den här lättskenan från Spectrum Shift är det perfekta valet för att belysa ditt rum eller arbetsområde. Med en effekt på 22W och drivs med 48V är den både energieffektiv och enkel att använda.

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 2300 lm och en spridning på 100 grader garanterar denna lättskena en jämn fördelning av ljuset i rummet. Du kan vara säker på att du får tillräckligt med ljus för att kunna se tydligt och arbeta effektivt.

Extra hög ljuskvalitet: Denna lättskena ger en fantastiskt hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Det betyder att den ger ett livligt och naturligt vackert ljus som framhäver alla färger på bästa sätt. Den höga ljuskvaliteten gör denna lättskena perfekt för de flesta behov.

Lång livslängd och pålitlighet: Genom att använda LED av högsta kvalitet kan vi garantera en lång och pålitlig driftstid på upp till 50.000 timmar. Dessutom har vi sett till att ljusstyrkan minskar minimalt under denna tid. Den professionella och pålitliga driftskapaciteten kombinerad med en effektiv kylning säkerställer att denna produkt har en lång livslängd.

Dimensioner: Måtten för denna lättskena är 23 x 902 x 42 mm. Den är kompakt och enkel att installera i olika miljöer.

Ej vattentät: Notera att denna lättskena har IP20-klassning, vilket innebär att den inte är vattentät. Den rekommenderas för användning inomhus eller i torra miljöer.

Integrerad ljuskälla: Den här lättskenan levereras med en integrerad ljuskälla, vilket gör den enkel att installera och använda direkt.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka2300 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd902 mm.
Bredd23 mm.
Djup42 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt22W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy