Spectrum SHIFT Globe P 5W
Svart, RA90, Ø10 cm

12437-0

New product

Spectrum SHIFT Globe P 5W - Svart, RA90, Ø10 cm Expandera

Spectrum SHIFT Globe 5W pendel är en globlampa med minimalistisk och nordisk design. Med sin enkla användning är den lätt att flytta och klickar lätt. Du har möjlighet att själv reglera längden på sladden.

  • Minimalistisk och nordisk design
  • Passar i SHIFT-systemet
  • Lätt att flytta
  • Klickar lätt

Mer detaljer

kr 467,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktbeskrivning:

Effekt: 5W. Produkten, Spectrum SHIFT Globe P 5W, är en snygg och stilren svart ljuskälla med en diameter på 10 cm. Den är utformad för att förse med ett starkt och övertygande ljus, och är lämplig för olika behov.

Denna ljuskälla behöver en spänning på 48V för att fungera korrekt. Med en ljusstyrka på 550 lm och en bred spridning på 165 grader, garanteras en jämn fördelning av ljuset i hela rummet. Detta gör det möjligt för varje hörn att bli upplyst på ett effektivt och vackert sätt.

Det som verkligen utmärker denna produkt är dess extra höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta garanterar att ljuset som produceras är livligt och naturligt vackert, vilket framhäver alla färger på bästa sätt. Den höga ljuskvaliteten passar för de flesta av dina ljusbehov och kommer definitivt att ge en behaglig och behaglig atmosfär.

Drag fördel av LED av högsta kvalitet. Detta säkerställer att produkten har en lång och pålitlig drift på upp till 50 000 timmar. Dessutom kommer ljusstyrkan att minska minimt, vilket innebär att du kan njuta av starkt ljus under längre tid. En professionell och pålitlig drift med god kylningskapacitet förhindrar överhettning och förlänger därmed den totala livslängden på produkten.

Med dimensioner på 815 x Ø100 mm, är detta en flexibel och enkel att använda ljuskälla. Den är dock inte vattentät (IP20), så det rekommenderas att undvika användning i fuktiga områden eller utomhus.

Produkten levereras med en integrerad ljuskälla, vilket gör installationen ännu enklare och bekvämare för dig. Sätt bara in ljuskällan i lämplig armatur och njut av det högkvalitativa ljuset som den erbjuder.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka550 lumens
Spridningsvinkel165 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd815 mm.
Diameter100 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy