Strålkastare industri

Strålkastare industri

Det finns 10 produkter.

På denna sida hittar du vårt stora utbud av industriprojektorer i alla former och storlekar. Oavsett om du letar efter en industriprojektor som är stor eller liten, kompakt eller massiv så hittar du den här på sajten. LEDproff bär endast LED projektorer av högsta kvalitet, gjorda av hållbara och noggrant testade material för maximal livslängd och optimal funktionalitet.

När det gäller att hitta en industriprojektor är hållbarhet en nyckelfaktor. Om du behöver installera många strålkastare, till exempel på en idrottsarena eller på en konsertlokal, kan du spara mycket resurser genom att välja rätt strålkastare från början. Vi levererar projektorn till dig, och vi kan även leverera den monteringsutrustning och tillbehör du behöver för din industriprojektor.

Visar 1 - 10 av 10 produkter

LED industriprojektor

LED tekniken är ledande inom belysning, särskilt inom branschen. LED är kombinationen av optimal prestanda och minimal energiförbrukning. LED lampor är väldigt stabila och går inte sönder vid vanliga vibrationer, vilket andra glödlampor kan riskera att göra. En industriprojektor från LEDproff är dessutom både damm- och vattenavvisande, vilket gör underhåll och rengöring till en sällsynthet.

I vårt urval av LED industristrålkastare kan du välja mellan många olika typer av LED strålkastare. Vi levererar några som lämpar sig för att monteras högt upp under taket, till exempel i en hall eller en stor hall, där den stora ytan kan belysas. Vi levererar även de som fungerar bäst lite närmare vad de behöver för att informera där det behöver bli mer intensivt. De kan monteras i en mast eller en stolpe, varifrån de kommer att sprida ljuset mer koncentrerat på fotbollsplanen, scengolvet eller ett annat större område. Behöver du en arbetslampa av professionell kvalitet kan du även hitta den här på sajten. Arbetslamporna är tillverkade med LED teknik och har därför samma hållbarhet och kvalitet som de andra strålkastarna.

Filtrera efter

Pris
kr 24 kr 1373
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy