Strålkastare

Strålkastare

Det finns 53 produkter.

På denna sida ser du vårt stora utbud av praktiska LED projektorer i hög kvalitet. Den populära LED tekniken är det självklara valet när du ska välja projektor av flera anledningar. För det första kommer en LED projektor att lysa med samma kraft som andra typer av ljus. För det andra är LED teknik den mest energibesparande på marknaden hittills, vilket gör den till det optimala valet för utomhusbelysning i institutioner eller i din egen trädgård, belysning av sportytor eller belysning i garage eller carport. I vårt utbud kan du även hitta en LED projektor med sensor som är särskilt smart att använda på platser där du vill slippa att behöva röra dig i mörkret.

Visar 1 - 53 av 53 produkter

LED strålkastare för inomhus och utomhus

När du ska välja en LED projektor är det en bra idé att först ta reda på vilka behov du har. Kanske letar du efter LED projektorer som kan sättas upp i master så att de kan lysa upp över ett större område, eller så kanske du behöver en projektor som kan kopplas till ditt Samsung Chip så att du kan fjärrstyra den. Oavsett dina behov hittar du här ett brett utbud som kan guida dig och visa dig de många alternativen inom LED projektorer.

När du ska hitta din nya LED projektor finns det ett hav av alternativ. Vi bär allt från trädgårdslampor med spjut, kraftfulla arbetslampor i neutralt ljus, vassa projektorer i vattentät kvalitet, LED projektorer som ska monteras på väggen och självklart den klassiska LED projektorarbetslampan som du enkelt och smidigt kan placera på golvet eller på en annan tillgänglig yta. Dessutom vårt stora utbud av utrustning och tillbehör för montering, som hjälper dig att få monterad, så att du kan använda din LED projektor på bästa möjliga sätt, oavsett om du vill montera ute eller inne.

Filtrera efter

Pris
kr 14 kr 3508
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy