Spectrum SHIFT pendel 12W
Vit, RA90, 30 cm

12418-0

New product

Spectrum SHIFT pendel 12W - Vit, RA90, 30 cm Expandera

Den vita pendeln Spectrum SHIFT är inte bara en vanlig lampa - den är en del av det eleganta och nordiska SHIFT-systemet. Med sin slimmade design och höga färgåtergivningsindex på 90 ger den ett behagligt och naturligt ljus.

  • Smal och nordisk design som passar perfekt in i vilken inredning som helst
  • Lätt att flytta och klicka ordentligt i SHIFT-systemet
  • Ljusstyrkan på 12W ger ett starkt ljus
  • Färgåtergivningsindex på 90 säkerställer att färgerna ser klara och naturliga ut
  • Med en spridningsvinkel på 25 grader fokuseras ljuset precis där det behövs
  • Smidig sladd där du kan välja längd själv

Mer detaljer

kr 547,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Egenskaper:

Denna Spectrum SHIFT pendel är en vit LED-lampa med en effekt på 12W. Lampan är utformad för att kunna användas med en 48V strömkälla.

Ljusstyrka och fokus:

Denna pendel ger en ljusstyrka på 1130 lm och har en fokus på 25 grader, vilket ger ett kontrollerat och riktat ljus. Detta gör den idealisk för att belysa specifika områden eller objekt.

Ljuskvalitet:

Detta produkt har en extra hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Det betyder att ljuset från lampan visar färgerna på ett livfullt och naturligt vackert sätt. Denna kvalitet är lämplig för de flesta användningsområden.

Lång livslängd:

Genom att använda LED av högsta kvalitet kan denna pendel erbjuda upp till 50 000 timmars kontinuerlig och pålitlig drift med minimalt ljusstyrkefall. Lampan är också konstruerad med god kylningskapacitet för att säkerställa optimal drift och förlänga produktens livslängd.

Dimensioner:

Den här pendeln har dimensionerna 297 x Ø40 mm, vilket gör den till en kompakt och effektiv lösning för belysning.

Övrig information:

Denna produkt har klassificeringen IP20, vilket betyder att den inte är vattentät och bör användas inomhus. Den levereras med en integrerad ljuskälla för enkel och bekväm användning.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka1130 lumens
Spridningsvinkel25 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd297 mm.
Diameter40 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt12W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy