LED paneler

LED paneler

Det finns 111 produkter.
LED paneler Här på LEDproff hittar du ett stort utbud av LED paneler, som med fördel kan användas både privat och för företag. Bland vårt utbud kan du hitta både LED paneler för de stora och små belysningsuppgifterna.
En klar fördel med LED paneler jämfört med andra typer av belysning är att du får ett snyggt ljus som tänds direkt och som sprids jämnt i rummet och som påminner om ljuset från ett takfönster. LED paneler är även perfekta för rum med lågt i tak, eftersom panelerna är mycket platta och monteras direkt på eller i taket. Gå på jakt i vårt sortiment av LED paneler och hitta den perfekta panelen för ditt hem eller din arbetsplats.
Visar 1 - 104 av 111 produkter

Hitta rätt LED panel

Det finns ett antal olika saker du kan tänka på innan du köper dina LED paneler. Som en av de första är det en bra idé att undersöka vilka dimensioner din LED panel ska ha. Det vill säga hur mycket de ska mäta i längd, bredd och inte minst på höjden.
Därefter är det en bra idé att fundera över hur mycket ljus de aktuella rummen behöver. Här behöver du titta på LED panelernas lumennummer som anger hur mycket panelerna lyser. Ju högre lumental på en panel, desto starkare ljusstyrka.
En annan bra sak att tänka på är hur ofta och hur mycket ljus som kommer att användas för att därifrån avgöra hur lång livslängd du behöver i dina LED paneler.

Dimning

Du kanske vill fundera på om du vill ha en dimbar LED panel. Särskilt dimbart ljus kan vara en fördel i hemmet, då svagt ljus kan vara en fördel under de sena kvällstimmarna, där starkt ljus kan vara direkt irriterande eller när mysigheten måste sjunka över vardagsrummet, eller där LED panelerna nu sitter. .
Dimbart ljus kan också vara en fördel på arbetsplatsen, då ljus som är anpassat till den givna arbetssituationen inte bara kan främja de anställdas hälsa och välbefinnande, utan också bidra till att öka produktiviteten på arbetsplatsen. De flesta LED panelerna går inte att dimra men vi har skrivit det tydligt i produktbeskrivningarna till de som kan.

Färgtemperatur

Färgtemperaturen är något som säger om ett ljus är varmt eller kallt, och den anges i måttenheten Kelvin (K) på en skala från 0 - 10 000. Ju lägre siffra, desto varmare ljus och vice versa - ju högre siffra, desto kallare ljus. De kallvita LED panelerna är särskilt lämpliga för butiker och skyltfönster, då ett kallvitt ljus är bäst för att visa produkter. De varmvita LED panelerna passar bäst för hemmet och kontoret, då det varma ljuset skapar en ombonad och behaglig atmosfär som bidrar till ett bättre välbefinnande för anställda eller familjemedlemmar.
Du kan också överväga att använda LED remsor istället för LED paneler.

Filtrera efter

Pris
kr 4 kr 1662
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy