Spectrum SHIFT Globe 5W
Vit, RA90, Ø10 cm

12433-0

New product

Spectrum SHIFT Globe 5W - Vit, RA90, Ø10 cm Expandera

Spectrum SHIFT Globe 5W är en globlampa med minimalistisk och nordisk design. Den kan roteras och passar perfekt in i SHIFT-systemet. Med sin enkla användning är den lätt att flytta och klickar lätt på plats.

  • Minimalistisk och nordisk design
  • Kullampa som kan vridas
  • Passar i SHIFT-systemet
  • Lätt att flytta
  • Klickar lätt

Mer detaljer

kr 484,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktnamn: Spectrum SHIFT Globe 5W, Vit, RA90, Ø10 cm

Effekt: 5W.

Skall försynas med 48V

Ljusstyrka på 550 lm och en bred spridning på 165 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset.

Extra hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Som garanterar ett livligt och naturligt vackert ljus som sprudlande visar alla färger. Ljuskvalitet som räcker för de flesta behov.

Genom att använda LED av högsta kvalitet säkerställs lång och säker drift upp till 50.000 timmar, med ett minimalt fall i ljusstyrka. Kombinerat med en professionell och pålitlig drift med god kylningskapasitet så kan en lång livslängd förväntas för hela produkten.

Dimensioner: 148 x Ø100 mm.

IP20 - Ej vattentät.

Med integrerad ljuskälla.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka550 lumens
Spridningsvinkel165 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd148 mm.
Diameter100 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy