Nordlux Pære-DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL GLO 8,5W dæmpbar, Røgfarve

Nordlux Nordlux

11039-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL GLO 8,5W dæmpbar, Røgfarve Expandera

kr 493,00

inkl. moms.

I lager.


Funktioner:

8,5 watt Nordlux DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL LED-lampa i rökfärg är en imponerande ljuskälla för ditt hem. Pärens ljusstyrka på 200 lm och breda spridning på 330 grader garanterar ett jämnt och väl distribuerat ljus i rummet. Det höga RA-värdet på 80-85 säkerställer att ljuset ger en naturtrogen återgivning av alla färger, vilket gör det perfekt för många olika användningsområden.

Dämpbar:

Denna LED-lampa är dimbar, vilket ger dig möjlighet att skapa olika ljusstämningar beroende på behov och önskemål. Justera enkelt ljusstyrkan för att skapa den perfekta atmosfären i rummet.

Anslutning och användning:

Nordlux DEKO LED-lampan är designad för att enkelt anslutas till en standard 230V strömkälla. Med enkel installation kan du snabbt och smidigt njuta av det vackra ljuset som denna lampa ger.

Design och färg:

Med sin imponerande gigantiska spiralform och rökfärgade yta är denna LED-lampa inte bara en praktisk ljuskälla utan också en stilfull designelement i ditt hem. Ljuset från denna lampa ger en varm och inbjudande atmosfär.

Slutsats:

Sammanfattningsvis är Nordlux DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL LED-lampa en högkvalitativ ljuskälla som ger jämnt och naturtroget ljus med möjlighet att dimmas för att skapa olika ljusstämningar. Med sin imponerande design och rökfärgade yta är denna lampa både funktionell och stilren, vilket gör den till ett utmärkt val för att förbättra belysningen i ditt hem.
Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel330 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt8.5W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy