Nordlux Pære-DEKO E27 A60 KLASSISK BedARD 5,4W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11031-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 A60 KLASSISK BedARD 5,4W dæmpbar, Guld Expandera

kr 70,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Pære-DEKO E27 A60 KLASSISK BedARD 5,4W dæmpbar, Guld är en elegant och stilfull LED-lampa som ger dig en jämn och behaglig belysning i ditt hem. Denna lampa är designad för att anslutas till 230V och har en ljusstyrka på 400 lm med en spridning på 360 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt i rummet.

Ljuskvalitet: Denna LED-lampa har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Det innebär att ljuset som avges är naturligt och visar alla färger på ett genuint sätt. Du kan vara säker på att belysningen kommer att vara tillräcklig för de flesta behov, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller köket.

Dämpbar: En av fördelarna med denna LED-lampa är att den kan dimmas. Det innebär att du kan justera ljusstyrkan efter behov och skapa den perfekta stämningen i rummet. Om du vill ha en mer avslappnad atmosfär kan du enkelt sänka ljuset genom att använda en dimmer.

Den stilrena designen och den vackra guld-finishen gör denna LED-lampa till en perfekt kombination av funktionalitet och estetik. Oavsett om du behöver belysning för att läsa, arbeta eller bara skapa en mysig atmosfär, så kommer denna lampa att vara ett utmärkt val.

Kort sammanfattning: Nordlux Pære-DEKO E27 A60 KLASSISK BedARD 5,4W dæmpbar, Guld är en högkvalitativ LED-lampa med jämn ljusfördelning, hög ljuskvalitet och möjlighet att dimmas. Den är perfekt för att skapa en behaglig belysning i ditt hem och passar för de flesta behov.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka400 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy