Nordlux Pære-DEKO E14 G45 MINI GLOBE 4,8W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11029-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E14 G45 MINI GLOBE 4,8W dæmpbar, Guld Expandera

kr 70,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Denna Nordlux Pære-DEKO E14 G45 MINI GLOBE är en elegant och stilren LED-lampa i guld som passar perfekt för att skapa en mysig och stämningsfull atmosfär i ditt hem. Med en effekt på 4,8W och anslutning till 230V är denna lampa energieffektiv och enkel att använda.

Ljusstyrkan på 400 lm och den breda spridningen på 360 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet, vilket skapar en behaglig belysning. Lampan har också en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Detta gör den perfekt för de flesta behov och ger en behaglig och avslappnad atmosfär.

Denna lampa är även dämpbar, vilket ger dig möjligheten att justera ljusintensiteten efter behov och skapa olika stämningar i rummet. Du kan enkelt anpassa ljuset efter olika tillfällen och aktiviteter, vilket ger dig en skräddarsydd belysning.

Med Nordlux Pære-DEKO E14 G45 MINI GLOBE 4,8W dæmpbar i guld får du inte bara en praktisk och energieffektiv belysningslösning, utan också en stilren och elegant detalj som bidrar till att förhöja inredningen i ditt hem.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka400 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt4.8W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy