Nordlux Pære-DEKO E27 T45 RETRO TUBULAR 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

9433-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 T45 RETRO TUBULAR 3,5W dæmpbar, Guld Expandera

kr 131,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och stilren Nordlux LED-lampa

Nordlux Pære-DEKO E27 T45 RETRO TUBULAR 3,5W dæmpbar, Guld är en vacker och energieffektiv LED-lampa som passar perfekt för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem. Med en effekt på endast 3.5W kan du njuta av ett behagligt ljus samtidigt som du sparar på energiförbrukningen.

Lampan ska anslutas till vanlig 230V eluttag och har en ljusstyrka på 120 lm. Den har en bred spridning på 330 grader vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt i rummet, vilket gör den perfekt som allmänbelysning i exempelvis vardagsrum eller sovrum.

Hög ljuskvalitet är något som Nordlux är känt för och denna LED-lampa är inget undantag. Med ett högt RA-värde på 80-85 garanteras en naturtroget vacker belysning som framhäver alla färger på ett optimalt sätt. Perfekt för att lysa upp ditt hem på ett behagligt sätt.

En extra fördel med denna LED-lampa är att den är dimbar, vilket ger dig möjligheten att justera ljusstyrkan efter dina behov och preferenser. Skapa en avslappnande atmosfär med dämpat ljus eller öka ljusstyrkan för att få bättre arbetsljus.

Med Nordlux Pære-DEKO E27 T45 RETRO TUBULAR 3,5W dæmpbar i Guld får du en stilren och effektiv lösning för belysning i ditt hem. Njut av hög ljuskvalitet, energieffektivitet och en dimbar funktion som ger dig total kontroll över ljusstyrkan.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka120 lumens
Spridningsvinkel330 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3.5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy