Nordlux Pære-DEKO E27 G95 KLASSISK GLOBE 4,2W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11040-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 KLASSISK GLOBE 4,2W dæmpbar, Guld Expandera

kr 139,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktinformation

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 KLASSISK GLOBE 4,2W dämpbar, Guld är en elegant och stilren lampa som ger ditt rum en touch av klassisk charm. Med en effekt på 4,2W och anslutning till 230V är denna lampa både energieffektiv och lätt att installera.

Ljusstyrka och spridning

Ljusstyrkan på 400 lm och en spridning på 360 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt i rummet. Oavsett var du placerar lampan kommer den att lysa upp rummet på ett effektivt sätt.

Ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Du får ett behagligt och behovsanpassat ljus som passar för att skapa olika stämningar i ditt hem.

Dämpbar

Denna lampa kan dimmas vilket ger dig möjligheten att justera ljusstyrkan efter dina behov och preferenser. Skapa en avslappnad atmosfär med gedigen belysning eller höj stämningen med ett starkare ljus.

Sammanfattningsvis är Nordlux Pære-DEKO E27 G95 KLASSISK GLOBE 4,2W en högkvalitativ och stilren lampa som ger dig flexibilitet och möjligheten att skapa den perfekta ljusmiljön i ditt hem.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka400 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy