Nordlux Pære-DEKO E27 T65 GIGANT TUBULAR 8,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11052-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 T65 GIGANT TUBULAR 8,5W dæmpbar, Guld Expandera

kr 370,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning

Nordlux Pære-DEKO E27 T65 GIGANT TUBULAR 8,5W dæmpbar, Guld är en lampa med en effekt på 8,5W som är designad för att anslutas till 230V strömkällor. Denna lampa ger en ljusstyrka på 600 lm och har en bred spridning på 330 grader vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Lampan erbjuder en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som lyfter fram alla färger på ett genuint sätt. Med en ljuskvalitet som räcker för de flesta behov, blir denna lampa ett utmärkt val för belysning i olika rum och miljöer.

En av fördelarna med denna produkt är att den kan dimmas, vilket ger dig möjligheten att skapa olika stämningar och justera ljusnivån efter behov. Genom att kunna reglera ljusstyrkan kan du skapa en mer personlig och anpassad atmosfär i ditt hem eller kontor.

Med Nordlux Pære-DEKO E27 T65 GIGANT TUBULAR 8,5W dæmpbar i Guld får du en stilren och elegant lampa som inte bara ger effektiv belysning utan också tillför en dekorativ touch till din inredning. Oavsett om den används som individuell ljuskälla eller i kombination med andra lampor, kommer denna produkt att bidra till att skapa en ljusare och mer välkomnande atmosfär i ditt hem.

Sammanfattningsvis är Nordlux Pære-DEKO E27 T65 GIGANT TUBULAR 8,5W dæmpbar en pålitlig och funktionell lampa med hög ljuskvalitet och dimmbar funktion. Med dess eleganta design och praktiska egenskaper är den ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och effektiv ljuskälla med en touch av stil och elegans.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka600 lumens
Spridningsvinkel330 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt8.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy