Nordlux Pære-DEKO E27 G120 KLASSISK GLOBE 5,4W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11035-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G120 KLASSISK GLOBE 5,4W dæmpbar, Guld Expandera

kr 154,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktdetaljer:

Nordlux Pære-DEKO E27 G120 KLASSISK GLOBE 5,4W dæmpbar, Guld är en stilren och elegant ljuskälla som passar perfekt för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem. Denna dimbara LED-lampa är enkel att ansluta till en vanlig 230V uttag.

Ljusstyrka och spridning:

Med en ljusstyrka på 400 lm och en bred spridning på 360 grader säkerställs en jämn fördelning av ljuset i rummet. Oavsett var du placerar lampan kommer den att ge tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt rum på ett behagligt sätt.

Ljuskvalitet:

Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Du behöver inte oroa dig för att färgerna i ditt hem inte ska visas korrekt – denna lampa kommer att ge dig en ljuskvalitet som passar de flesta behov.

Dimbar:

Denna lampa kan dimmas för att skapa den perfekta stämningen i rummet. Du kan enkelt anpassa ljusstyrkan efter ditt behov och skapa en avslappnad atmosfär för olika tillfällen.

Ge ditt hem en touch av elegans och stil med Nordlux Pære-DEKO E27 G120 KLASSISK GLOBE i en vacker guldton. Denna lampa är en perfekt kombination av funktionalitet och design, och kommer definitivt att lysa upp ditt rum på ett vackert sätt.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka400 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy