Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11045-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON 3,5W dæmpbar, Guld Expandera

kr 154,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Den här Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON lampan är ett fantastiskt tillskott till ditt hem eller kontor. Med en effekt på 3,5W är den energieffektiv och miljövänlig. Lampan är designad för att anslutas till en vanlig 230V uttag, vilket gör den enkel att installera och använda.

Ljusstyrkan på 120 lm och en spridningsvinkel på 330 grader ger en jämn och behaglig belysning i rummet. Den breda spridningen säkerställer att ljuset fördelas jämnt och effektivt i hela rummet, vilket gör den perfekt för användning i olika miljöer och rum.

Lampan har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt och vackert ljus som visar alla färger korrekt. Detta är speciellt viktigt för hem där färgåtergivning är avgörande, som i vardagsrummet eller arbetsrummet. Med den här lampan får du en ljuskvalitet som möter de flesta behov och förbättrar belysningen i ditt rum.

En extra fördel med denna lampa är att den kan dimmas, vilket ger dig möjlighet att skapa olika atmosfärer och anpassa ljuset efter dina behov. Oavsett om du vill ha en stark belysning för att arbeta eller en mer avslappnad atmosfär för att koppla av, så kan den här lampan leverera.

Ge ditt hem eller kontor en touch av retro stil och modern teknologi med Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 RETRO EDISON lampan i guld. Med dess kombination av effektivitet, ljuskvalitet och design kommer den säkerligen att bli en uppskattad del av din belysningssättning.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka120 lumens
Spridningsvinkel330 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3.5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy