Köpvillkor hos LEDproff.se


Följande villkor gäller för försäljning och leverans av produkter och relaterade tjänster på LEDproff.se:

Allmän information om företaget: LEDproff.se, Södergatan 36, 467 30 Gråstrop
E-post: shop@LEDproff.seBetalning och säkerhet:

På LEDproff.se kan du betala via VISA/Mastercard, Paypal, Banköverföring och Klarna med:  

  • Klarna Faktura
  • VISA/Master Card
  • Swish
  • Paypal
  • Banköverföring

Inga extra avgifter för tillkommer för betalning på LEDproff.se 

Transaktionen sker via en SSL-krypterad anslutning. 


Leverans:

Fraktpriser:

- Bring - Ombud 49 kr, gratis vid köp över 499 kr
- Bring - Hemleverans 89 kr.   
- Bring - Företagsleverans 89 kr. 


Leveranstid: 
Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar efter det att din beställning registrerats. De flesta beställningar lämnar vårt lager samma dag eller dagen efter beställning. LEDproff.se använder följande fraktbolag: BringÅngerrätt:

Som konsument har du 21 dagars ångerrätt när du handlar hos oss. 

Ångerrätten löper ut 21 dagar efter det att du har mottagit din vara. Om du har beställt flera varor i samma order och de levereras individuellt, löper ångerrätten ut den dag då du har mottagit den sista varan. 

Fristen innebär att du har 21 dagar på dig att meddela att du vill avbryta ditt köp. Du kan skicka  e-post till salg@ledproff.se eller i din orderbekräftelse. Du kan inte ångra köpet genom att vägra att ta emot varan utan att meddela oss.Retur:

När du har meddelat oss att du vill avbryta ditt köp, har du 21 dagar på dig att skicka tillbaka varan till oss. 

Du betalar för returförsändelsen själv och är ansvarig för om någon skada uppstår under transporten. Vi rekommenderar att du återsänder varan i samma fraktförpackning som du mottog den i. 

Returen skickas till: 
LEDproff.se, Plogvägen 10, 467 30 Grästorp
Du ska returnera varan direkt till ovanstående adress. Du ska bifoga en kopia av orderbekräftelsen med din retur. 

Produktens skick när du returnerar det:
Om varan har förlorat i värde och det beror på att du har använt den på ett annat sätt än vad  som var nödvändigt för att fastställa art, egenskaper eller hur den fungerar, kan du bara få en del av köpesumman tillbaka. Beloppet du kan få beror på varans kommersiella värde och i vissa fall kan det innebära att du bara kan få kostnaden för frakten tillbaka. 

Vi rekommenderar att du returnerar varan i originalförpackning. Om originalförpackningen saknas kan det leda till att varans värde minskar. 

Återbetalning av inköpsbelopp:
Om du ångrar ditt köp kommer inköpsbeloppet att återbetalas till dig. Vid värdeminskning du är ansvarig för kommer detta att dras av från inköpsbeloppet. Vi kommer att återbetala beloppet inom 14 dagar från det datum då vi har fått meddelande om ditt beslut att återkalla köpet och om vi har erhållit retur- eller returdokumentation. 

Reklamation: 
När du handlar hos oss ​​som konsument gäller inköpsreglerna för inköp. Det innebär att du har 24 månaders reklamationsrätt. 

Om din reklamation är berättigad betyder det att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller rabatterat pris beroende på den konkreta situationen. 

Du ska reklamera inom "rimlig tid" efter att du har upptäckt felet. Om du reklamerar inom två månader efter att felet upptäckts kommer reklamationen alltid att vara berättigad. 

Om ditt reklamationen är berättigad, kommer vi att återbetala dina (rimliga) fraktkostnader. Produkten måste alltid returneras i säker förpackning. Kom ihåg att lämna kvitto för frakt så att vi kan betala tillbaka fraktkostnaderna.  

Tänk på att varan alltid ska returneras i säker förpackning och med kvitto för leverans så att vi kan betala tillbaka fraktkostnaderna.  

När du vill reklamera en produkt ska den skickas till vår adress: 

LEDproff.se, Södergatan 36, 467 30 Grästorp

Allmän information om företaget:
BMD Trading Denmark Aps, Olaf ryes gade 7k, 6000 Kolding, Danmark.
VAT: DK36025050


Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy