Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11041-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld Expandera

kr 185,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld är en stilfull och elegant LED-lampa som passar perfekt för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem eller på arbetsplatsen.

Denna LED-lampa har en effekt på 3.5W och ska anslutas till en vanlig 230V eluttag. Med en ljusstyrka på 120 lm och en bred spridning på 330 grader kan du vara säker på att ljuset kommer att fördelas jämnt över rummet.

Det höga RA-värdet på 80-85 garanterar en hög ljuskvalitet som visar upp alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Denna ljuskvalitet är lämplig för de flesta behov, vare sig det är att läsa, arbeta eller koppla av.

Denna LED-lampa kan även dimmas, vilket ger dig möjlighet att skapa den perfekta ljusstämningen för varje tillfälle. Oavsett om du vill ha starkt ljus för att jobba eller ett mer dämpat ljus för en avkopplande kväll, så kan du enkelt justera ljusstyrkan efter behov.

Med sin retro design och guldiga färg är denna LED-lampa inte bara funktionell utan också en vacker dekoration i sig själv. Den passar perfekt i moderna eller mer klassiska inredningsstilar och är ett snyggt tillskott till vilket rum som helst.

Sammanfattningsvis är Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar en högkvalitativ och mångsidig LED-lampa som ger dig möjligheten att skapa den perfekta ljusstämningen i ditt hem eller på arbetsplatsen.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka120 lumens
Spridningsvinkel330 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3.5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy