Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Røgfarve

Nordlux Nordlux

9431-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Røgfarve Expandera

kr 131,00

inkl. moms.

Skickas inom 55-57 dagar


Effektivt och stilrent belysningsalternativ

Belys ditt hem med Nordlux Päre-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W i röktefärg. Denna smarta LED-lampa har en effekt på 5W och är enkel att ansluta till en 230V strömkälla. Den har en bred spridning på 330 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Hög ljuskvalitet och färgåtergivning

Med ett RA-värde på 80-85 garanterar denna lampa en hög ljuskvalitet och en naturlig färgåtergivning. Du kommer att uppskatta det vackra ljuset och hur det lyfter fram alla färger på ett äkta sätt. Oavsett om du behöver belysning för avkoppling, läsning eller arbete, så är denna lampa ett utmärkt val.

Dämpbar för skräddarsydd atmosfär

Denna lampa kan dimmas efter behov, vilket ger dig möjligheten att skapa olika atmosfärer beroende på tillfälle. Du kan enkelt justera ljusstyrkan för att passa din aktivitet eller stämning, vilket ger dig en skräddarsydd belysningslösning.

Oavsett om du vill skapa en avslappnad atmosfär i vardagsrummet, en mysig känsla i sovrummet eller en effektiv arbetsbelysning i kontoret, så är Nordlux Päre-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W ett utmärkt val. Med sin kombination av effektivitet, stil och hög ljuskvalitet kommer denna lampa att vara en tillförlitlig och estetiskt tilltalande del av ditt hem.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spridningsvinkel330 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy