Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11030-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar, Guld Expandera

kr 493,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktdetaljer

Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar, Guld är en vackert designad ljuskälla som ger ett varmt och välkomnande ljus till ditt rum. Med en effekt på 3.5W är denna LED-lampa energieffektiv och miljövänlig, perfekt för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem.

Anslutning: Denna ljuskälla är enkel att ansluta till standard 230V eluttag, vilket gör det bekvämt att installera och använda.

Ljusstyrka: Med en ljusstyrka på 120 lm och en bred spridning på 330 grader, ger denna lampa en jämn fördelning av ljuset i rummet. Du kommer att njuta av en behaglig belysning utan hårda skuggor eller bländande effekter.

Ljuskvalitet: Med ett högt RA-värde på 80-85, garanterar denna ljuskälla en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och korrekt sätt. Oavsett om det är för arbete, läsning eller avkoppling, kommer detta ljus att uppfylla dina behov.

Dimbar: Denna ljuskälla kan dimmas för att skapa olika stämningar i rummet. Du kan enkelt justera ljusstyrkan efter behov, vilket ger dig full kontroll över belysningen.

Med Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar, Guld kommer du att njuta av en vacker och funktionell belysning i ditt hem. Skapa en atmosfär av välbefinnande och elegans med denna stilrena och praktiska ljuskälla.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka120 lumens
Spridningsvinkel330 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3.5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy