Nordlux Pære-DEKO E14 C35 SPIRAL KERTE 2,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11028-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E14 C35 SPIRAL KERTE 2,5W dæmpbar, Guld Expandera

kr 70,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Pære-DEKO E14 C35 SPIRAL KERTE 2,5W dæmpbar, Guld är en stilfull och energieffektiv ljuskälla som ger en varm och mysig belysning i ditt hem. Med en effekt på 2,5W kan denna LED-lampa anslutas direkt till en 230V strömkälla för enkel installation.

Egenskaper

Denna LED-lampa har en bred spridning på 330 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 ger ett naturligt vackert ljus som återger färgerna på ett genuint sätt. Ljuset är perfekt för de flesta behov och skapar en trivsam atmosfär.

Dämpbar

Denna LED-lampa är dämpbar, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter behov och skapa olika atmosfärer i rummet. Med möjligheten att dimma ljuset kan du skapa en avslappnande och stämningsfull belysning för olika tillfällen.

Upptäck den eleganta designen och praktiska funktionerna hos Nordlux Pære-DEKO E14 C35 SPIRAL KERTE 2,5W dæmpbar, Guld och låt ditt hem lysas upp på ett stilfullt sätt.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spridningsvinkel330 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2.5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy