Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Røgfarve

Nordlux Nordlux

11044-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Røgfarve Expandera

kr 462,00

inkl. moms.

Skickas inom 69-71 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Røgfarve är en elegant och effektiv LED-lampa som ger en behaglig ljuskälla i ditt hem eller kontor. Med en effekt på 8.5W är denna lampa energieffektiv och miljövänlig, samtidigt som den ger tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Ljusstyrka och spridning: Denna LED-lampa ger en ljusstyrka på 200 lm och har en bred spridning på 330 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Oavsett var du placerar lampan kommer den att skapa en behaglig belysning med sin höga ljuskvalitet och ett RA-värde på 80-85. Det naturligt vackra ljuset visar alla färger på ett genuint sätt.

Anslutning och dimbarhet: Lampan är enkel att ansluta till 230V och kan dimmas för att skapa olika ljusstämningar efter behov. Du kan justera ljusnivån för att skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet eller en mer koncentrerad belysning i arbetsrummet.

Med sin rökfärgade design ger denna LED-lampa också en estetisk touch till ditt rum. Den passar perfekt i olika armaturer och ger en stilfull uppdatering till din belysningssituation.

Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIGANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Røgfarve är den perfekta kombinationen av effektivitet, kvalitet och design. Uppgradera din belysning med denna mångsidiga och pålitliga LED-lampa och skapa en trivsam atmosfär i ditt hem eller kontor.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel330 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt8.5W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy