Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11046-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W dæmpbar, Guld Expandera

kr 131,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktnamn: Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W dæmpbar, Guld

Data om produkten:

Effekt: 5W.

Anslutning: Ska anslutas till 230V.

Ljusstyrka: 250 lm.

Spridning: 330 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset.

Ljuskvalitet: Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Ljuskvaliteten är tillräcklig för de flesta behov.

Dimmbar: Ja.

Denna Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W-lampa i guld är en stilig och effektiv lösning för ditt belysningsbehov. Med en effekt på endast 5W ger den en ljusstyrka på 250 lm och har en bred spridning på hela 330 grader. Detta säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet, vilket skapar en behaglig atmosfär.

Lampan har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket betyder att den ger ett naturligt vackert ljus som framhäver alla färger på ett autentiskt sätt. Du kommer att uppleva en skarp och klar belysning som passar de flesta behov, från avslappnande kvällar hemma till arbetsbelysning.

En extra fördel med denna lampa är att den är dimmbar, vilket ger dig möjlighet att skapa olika ljusstämningar efter behov. Du kan enkelt justera ljusstyrkan för att passa olika aktiviteter och tillfällen.

Sammanfattningsvis är Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W-lampan en funktionell och stilren belysningslösning som kombinerar effektivitet, ljuskvalitet och stil. Den passar perfekt för både hemmabruk och professionella miljöer där en jämn, behaglig och naturlig belysning behövs.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka250 lumens
Spridningsvinkel330 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy