20-pack LED-julbelysning inklusive fjärrkontroll
Batteri, timerfunktion, trådlös

goobay goobay

12092-0

New product

20-pack LED-julbelysning inklusive fjärrkontroll - Batteri, timerfunktion, trådlös Expandera

Skap magi med vårt trådlösa LED-julljusset!

Gör dig redo att uppleva en värld av festlig förtrollning med vårt set av 20 vita, trådlösa LED-ljus! Dessa ljus mäter var och en 1,5 x 10 cm, och kommer att sprida den perfekta julstämningen i ditt hem. Oavsett om du vill förvandla din julgran till en sagolik syn eller sprida ljus och glädje i hela ditt hem så har vi det perfekta setet för dig.

Fjärrkontroll för enkelhet och bekvämlighet

Med vår 8-knapps infraröda fjärrkontroll blir det enkelt att kontrollera dessa vackra LED-julljus. Tänd och släck dem med en enda knapptryckning, ställ in en timer för 4 eller 8 timmars drift och växla mellan 5 olika ljusstyrkor och två ljuslägen - romantiskt ljusflimmer som ett stearinljus eller kontinuerlig belysning. Med en imponerande räckvidd på cirka 5 meter kan du styra ljusen från hela rummet.

Designad till perfektion

Våra LED-ljus liknar äkta ljus med sitt varmvita ljus och autentiska vaxutseende. De skapar en stämning av mysighet och värme som är oumbärlig under julen. De är också enkla att fästa tack vare praktiska gröna krokodilklämmor och en kardanknut som gör det möjligt att placera dem exakt där du vill på din julgran.

Batteridrivna och energieffektiva

Dessa LED-ljus drivs av 1x AAA-batteri var (20 st, ingår inte i setet). Fjärrkontrollen använder 1x CR2025-batteri, som ingår. De är inte bara vackra, utan också energieffektiva och miljövänliga. De är lämpliga för inomhusbruk och har en IP20-klassificering.

Gör dig redo för en magisk jul med vårt trådlösa LED-julljusset. Skapa oförglömliga stunder med dina nära och kära och låt ljuset och värmen från dessa ljus förtrolla ditt hem. Beställ ditt set idag och ge din jul extra glans!

Mer detaljer

kr 393,00

inkl. moms.

I lager.


Produktnamn: 20-pack LED-julbelysning inklusive fjärrkontroll, batteri, timerfunktion, trådlös

Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85: Den här LED-julbelysningen är utformad för att ge enastående ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta innebär att den ger en naturlig och vacker belysning som visar alla färger i sin sanna form. Oavsett om du dekorerar ditt hem, trädgård eller kontor, kommer dessa ljus att skapa den perfekta stämningen.

Kan dimmas: För att kunna anpassa belysningen efter dina behov och preferenser, kan dessa ljus enkelt dimmas. Med hjälp av fjärrkontrollen kan du justera ljusstyrkan för att skapa den perfekta atmosfären. Sänk ljuset för en mysig stund eller öka det för att gör rummet levande och fullt av energi.

IP20 - Ej vattentät: Det är viktigt att notera att dessa ljus är ej vattentäta och bör därför inte användas utomhus eller i fuktiga miljöer. Placera dem istället inomhus där de kommer att vara säkra och ge din dekoration den perfekta touchen av ljus.

Med detta 20-pack av LED-julbelysning får du en komplett uppsättning för dina dekorationsbehov. Varje ljus kommer med sin egen batteri som ger en praktisk och trådlös användning. Belysningen är även utrustad med en timerfunktion, så att du kan ställa in när ljusen ska vara tända och släckta utan att behöva komma åt dem manuellt varje gång.

Ge ditt hem eller arbetsplats den perfekta julstämningen med detta 20-pack av LED-julbelysning. Du kommer att uppskatta den höga ljuskvaliteten och det enkla användandet. Dekorera med ljus och skapa en vacker och stämningsfull miljö under julen eller andra speciella tillfällen. Ljusets kvalitet och funktionalitet kommer att motsvara dina behov och ge en extra touch av elegans till din dekoration.


Kom ihåg att köpa:
- AAA 10-pack AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy