4-pack LED stearinlys
Batteri, timerfunktion

goobay goobay

12091-0

New product

4-pack LED stearinlys - Batteri, timerfunktion Expandera

Skapa en förtrollande atmosfär med våra 4 vita batteridrivna värmeljus - den perfekta kombinationen av elegans och säkerhet. Dessa LED-ljus är designade för att ge den varma och mysiga känslan av äkta stearinljus till ditt hem utan oro för lågor eller rinnande vax.

Varje värmeljus mäter 3,8 x 3,7 cm och är utrustat med en vacker flimrande låga som skapar en naturlig och lugnande belysning.

Våra batteridrivna värmeljus använder 1 x 3V CR2032 litium knappcell (4 stycken ingår i leveransen) för varje ljus, vilket garanterar långvarig användning och minskar behovet av frekventa batteribyten. Dessa ljus är lämpliga både för inomhus- och utomhusbruk under bra väderförhållanden (IP20), vilket ger dig möjlighet att förvandla vilket rum eller trädgårdsfest som helst med stil.

Dessa LED-ljus är mer än bara vackra; de är också mycket praktiska och säkra. Använd dem på platser där äkta värmeljus är för farliga eller inte tillåtna, och njut av samma magiska stämning utan bekymmer. Gör din nästa evenemang eller kväll hemma extra speciell med våra eleganta batteridrivna värmeljus. Skapa din egen stämning med dessa vackra ljus redan idag!

Mer detaljer

kr 48,00

inkl. moms.

I lager.


IP20 - Ej vattentät.
Lyset
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy