10-pack LED-julbelysning inklusive fjärrkontroll
Batteri, timerfunktion, trådlös

goobay goobay

12093-0

New product

10-pack LED-julbelysning inklusive fjärrkontroll - Batteri, timerfunktion, trådlös Expandera

Skap magi med vårt trådlösa LED-julljusset!

Gör dig redo att uppleva en värld av festlig förtrollning med vårt set av 10 vita, trådlösa LED-ljus! Dessa ljus, som var och en mäter 1,5 x 10 cm, kommer att sprida den perfekta julstämningen i ditt hem. Oavsett om du vill förvandla din julgran till en sagolik syn eller sprida ljus och glädje i hela ditt hem så har vi det perfekta setet för dig.

Fjärrkontroll för enkelhet och bekvämlighet

Med vår 8-knapps infraröda fjärrkontroll blir det enkelt att kontrollera dessa vackra LED-julljus. Tänd och släck dem med en enda knapptryckning, ställ in en timer för 4 eller 8 timmars drift och växla mellan 5 olika ljusstyrkor och två ljuslägen - romantiskt ljusflimmer som ett stearinljus eller kontinuerlig belysning. Med en imponerande räckvidd på cirka 5 meter kan du styra ljusen från hela rummet.

Designad till perfektion

Våra LED-ljus liknar äkta ljus med sitt varmvita ljus och autentiska vaxutseende. De skapar en stämning av mysighet och värme som är oumbärlig under julen. De är också enkla att fästa tack vare praktiska gröna krokodilklämmor och en kardanknut som gör det möjligt att placera dem exakt där du vill på din julgran.

Batteridrivna och energieffektiva

Dessa LED-ljus drivs av 1x AAA-batteri var (10 st, ingår inte i setet). Fjärrkontrollen använder 1x CR2025-batteri, som ingår. De är inte bara vackra, utan också energieffektiva och miljövänliga. De är lämpliga för inomhusbruk och har en IP20-klassificering.

Gör dig redo för en magisk jul med vårt trådlösa LED-julljusset. Skapa oförglömliga stunder med dina nära och kära och låt ljuset och värmen från dessa ljus förtrolla ditt hem. Beställ ditt set idag och ge din jul extra glans!

Mer detaljer

kr 193,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

10-pack LED-julbelysning inklusive fjärrkontroll, batteri, timerfunktion och trådlös anslutning.

Viktiga egenskaper:

  • Hög ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 garanterar denna julbelysning en naturligt vacker och genuin färgåtergivning.
  • Dimbar: Möjligheten att dimma ljuset ger dig full kontroll över atmosfären och skapar den perfekta stämningen.
  • Timerfunktion: Med den inbyggda timerfunktionen kan du enkelt ställa in önskad tid för när belysningen ska slås av och tändas igen.
  • Trådlös: Den trådlösa anslutningen gör det enkelt att placera belysningen var du vill utan att behöva oroa dig för sladdar.

Viktig information:

IP20 - Ej vattentät: Denna julbelysning är avsedd för inomhusbruk och bör inte användas i våta eller fuktiga miljöer.

Med vår 10-pack LED-julbelysning får du inte bara en enastående ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt med ett RA-värde på 80-85, du får också en lyxig och trivsam stämning i ditt hem under julen. Belysningen kan enkelt styras med den medföljande fjärrkontrollen, och den trådlösa anslutningen gör det möjligt att placera belysningen var som helst i rummet utan att behöva oroa dig för trassliga sladdar.

Den inkluderade timerfunktionen ger dig möjlighet att ställa in när belysningen ska slås av och tändas igen, vilket är perfekt för att spara energi och göra det lättare att komma ihåg att stänga av belysningen när du inte är hemma.

Observera att denna julbelysning är avsedd för inomhusbruk och bör inte användas utomhus eller i fuktiga miljöer då den inte är vattentät (IP20).


Kom ihåg att köpa:
- AAA 10-pack AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy