3-pack grå LED-värmeljus i glas
Batteri, timerfunktion

goobay goobay

12086-0

New product

3-pack grå LED-värmeljus i glas - Batteri, timerfunktion Expandera

Upplev den perfekta stämningen med våra charmiga batteridrivna LED-stearinlys i genomskinligt glas, inpackade i naturlig hampa. Dessa vackra ljus är inte bara ett sätt att lysa upp rummet, de är en sann källa till mysighet och elegans.

Varje set består av tre vita LED-ljus i tre olika storlekar - 7,5 x 10 cm, 12,5 cm och 15 cm. Deras realistiska flimrande flameffekt skapar en inbjudande och varm atmosfär, som endast riktiga stearinljus kan ge. Tack vare den svajande veken och de naturliga materialen får du en rustik elegans som kommer att imponera dina gäster och skapa en lugnande stämning i varje rum.

Det bästa med våra batteridrivna stearinljus är deras mångsidighet. De är perfekta för tillfällen som jul, födelsedagar och bröllop, och de kan även användas som en säker dekoration i rum där öppen eld inte är tillåten, som vardagsrum, sovrum, kontor och skolor. Du behöver inte oroa dig för brandrisk eller rinnande stearin. Våra LED-ljus är säkra och enkla att använda.

Ljuset har även inkluderat en praktisk timerfunktion som låter dig ställa in ljuset att automatiskt släckas efter 4 eller 8 timmar, vilket sparar energi och bekymmer. Varje enhet kräver endast 2 AA-batterier (observera: batterier ingår ej), så du kan placera dem var som helst utan att behöva oroa dig för eluttag.

Observera att våra stearinljus inte bör utsättas för höga temperaturer eller starkt solljus, då detta kan leda till att de smälter. Se därför till att placera dem noggrant och njut av den skönhet som de tillför ditt hem.

Skapa en stämning av romantik, mysighet och elegans med våra batteridrivna LED-stearinljus. Gör varje ögonblick speciellt med dessa vackra ljus som kombinerar tradition och teknologi för att ge dig den perfekta belysningen för varje tillfälle.

Mer detaljer

kr 199,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Dessa 3-pack grå LED-värmeljus i glas är den perfekta lösningen för att skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem. Varje värmeljus är tillverkat med hög kvalitet för att ge ett naturligt vackert ljus och lysa upp rummet på ett genuint sätt.

Ljuskvalitet: Med ett imponerande RA-värde på 80-85, garanterar dessa LED-ljus en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och levande sätt. Oavsett om du använder dem för att dekorera middagsbordet, skapa atmosfär i vardagsrummet eller för att skapa en avslappnande stämning i ditt sovrum, kommer dessa ljus att överträffa dina förväntningar när det gäller ljuskvalitet.

Timerfunktion: För att göra det ännu bekvämare för dig är varje värmeljus utrustat med en praktisk timerfunktion. Du kan ställa in tiden för när ljusen ska tändas och släckas, så att du inte behöver oroa dig för att komma ihåg att släcka dem vid slutet av dagen.

Vattentålighet: Det är viktigt att notera att dessa LED-värmeljus är IP20-klassade, vilket innebär att de inte är vattentäta. De är utformade för att användas inomhus och kan göra underverk för att skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem, men se till att undvika att använda dem utomhus eller i fuktiga miljöer för att undvika skador eller funktionsförlust.

Med detta 3-pack grå LED-värmeljus i glas får du både stil och funktion. Utnyttja deras höga ljuskvalitet för att förhöja stämningen i ditt hem. Du kan även dra fördel av den bekväma timerfunktionen för att göra användningen ännu enklare. Glöm inte att hålla dessa ljus inomhus och borta från vatten för att säkerställa att de håller sig i toppskick. Skapa en lugn och avslappnande atmosfär med dessa LED-värmeljus idag!


Kom ihåg att köpa:
- AAA 10-pack AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarNej
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy