3-pack vita LED-värmeljus i glas
Batteri, timerfunktion

goobay goobay

12081-0

New product

3-pack vita LED-värmeljus i glas - Batteri, timerfunktion Expandera

Upplev den perfekta stämningen med våra charmiga batteridrivna LED-stearinlys i genomskinligt glas, inpackade i naturlig hampa. Dessa vackra ljus är inte bara ett sätt att lysa upp rummet, de är en sann källa till mysighet och elegans.

Varje set består av tre vita LED-ljus i tre olika storlekar - 7,5 x 10 cm, 12,5 cm och 15 cm. Deras realistiska flimrande flameffekt skapar en inbjudande och varm atmosfär, som endast riktiga stearinljus kan ge. Tack vare den svajande veken och de naturliga materialen får du en rustik elegans som kommer att imponera dina gäster och skapa en lugnande stämning i varje rum.

Det bästa med våra batteridrivna stearinljus är deras mångsidighet. De är perfekta för tillfällen som jul, födelsedagar och bröllop, och de kan även användas som en säker dekoration i rum där öppen eld inte är tillåten, som vardagsrum, sovrum, kontor och skolor. Du behöver inte oroa dig för brandrisk eller rinnande stearin. Våra LED-ljus är säkra och enkla att använda.

Ljuset har även inkluderat en praktisk timerfunktion som låter dig ställa in ljuset att automatiskt släckas efter 4 eller 8 timmar, vilket sparar energi och bekymmer. Varje enhet kräver endast 2 AA-batterier (observera: batterier ingår ej), så du kan placera dem var som helst utan att behöva oroa dig för eluttag.

Observera att våra stearinljus inte bör utsättas för höga temperaturer eller starkt solljus, då detta kan leda till att de smälter. Se därför till att placera dem noggrant och njut av den skönhet som de tillför ditt hem.

Skapa en stämning av romantik, mysighet och elegans med våra batteridrivna LED-stearinljus. Gör varje ögonblick speciellt med dessa vackra ljus som kombinerar tradition och teknologi för att ge dig den perfekta belysningen för varje tillfälle.

Mer detaljer

kr 240,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Dessa 3-pack vita LED-värmeljus i glas är det perfekta tillskottet till ditt hem eller evenemang. De ger en varm och mysig atmosfär och ger en härlig känsla av levande ljus utan risk för eld eller rök.

Hög kvalitet på ljuset: Med ett RA-värde på 80-85 garanterar dessa värmeljus en hög ljuskvalitet. Det betyder att ljuset är naturligt och vackert och återger alla färger på ett genuint sätt. Oavsett om du använder dem i din vardagsrum eller på ett evenemang, kommer dessa värmeljus att skapa en inbjudande atmosfär.

Timerfunktion: Dessa värmeljus är utrustade med en praktisk timerfunktion, vilket ger dig möjlighet att ställa in exakt när ljusen ska tändas och släckas. Det innebär att du inte behöver tänka på att blåsa ut ljusen eller oroa dig för att de ska brinna, samtidigt som du kan njuta av deras vackra sken när du önskar.

Batteridrivna: Dessa LED-värmeljus är batteridrivna, vilket innebär att du inte behöver bekymra dig för uttag eller sladdar. De är enkla att använda och batterierna ingår i förpackningen.

Ej vattentäta: Det är viktigt att notera att dessa värmeljus är IP20-klassade, vilket innebär att de är inte vattentäta. Så se till att placera dem på en lämplig plats inomhus och undvik att använda dem utomhus eller i fuktiga utrymmen.

Med dessa 3-pack vita LED-värmeljus i glas kan du skapa en mysig och ombonad atmosfär i ditt hem eller på din fest. Den höga kvaliteten på ljuset tillsammans med timerfunktionen gör dessa värmeljus till ett enkelt och bekvämt alternativ till traditionella värmeljus.


Kom ihåg att köpa:
- AA 10-pack AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarNej
RA>= 80
Förväntat livstid L8010.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy