5-pack vita LED-stearinljus inklusive fjärrkontroll
Batteri

goobay goobay

12088-0

New product

5-pack vita LED-stearinljus inklusive fjärrkontroll - Batteri Expandera

Skapa en magisk och mysig atmosfär med vårt set med 5 vita LED-stearinljus. Dessa stearinljus, som mäter 2,1 x 24 cm var, är inte bara vanliga stearinljus - de är verkliga stämningsskapare.

Våra LED-stearinljus har en unik flameffekt tack vare den rörliga veken och skalet, som är gjord av äkta vax. Det innebär att de är svåra att skilja från riktiga ljus, vilket ger en extra dimension av realism till din inredning.

Med den medföljande 6-knapps fjärrkontrollen har du full kontroll över stearinljusen. Tänd och släck dem enkelt eller ställ in en timer på 4 eller 8 timmar för att spara energi. Du kan även välja mellan en flimrande eller konstant ljusinställning, beroende på din stämning.

Våra elektriska ljusstakar är inte bara vackra, de är också säkra. De avger en varm och välkomnande glöd som ger en enkel och elegant touch till vilket rum som helst. Och viktigast av allt är att de är idealiska där riktiga ljus är farliga eller inte tillåtna.

Varje ljusstake drivs av 2 AA-batterier (ingår ej), medan fjärrkontrollen kräver 1 CR2025-batteri (ingår). Så du kan placera dem var som helst utan att oroa dig för kablar eller strömanslutningar.

Observera att våra stearinljus inte bör utsättas för höga temperaturer eller starkt solljus, eftersom detta kan få dem att smälta. Så njut av dem inomhus och skapa den perfekta stämningen oavsett var du befinner dig.

Sätt scenen för oförglömliga ögonblick med våra 5 vita LED-stearinljus. Beställ ditt set idag och upplev den magiska belysningen som förvandlar ditt hem.

Mer detaljer

kr 277,00

inkl. moms.

I lager.


Högkvalitativa Vita LED-stearinljus - 5-pack inklusive fjärrkontroll och batteri

De här 5-pack vita LED-stearinljusen är det perfekta tillskottet till ditt hem eller evenemang. Med deras högkvalitativa ljus kommer de garanterat att skapa en varm och inbjudande atmosfär.

Ljuskvalitet och tekniska detaljer

Varje ljus i detta 5-pack är utformad med hög ljuskvalitet, med ett RA-värde på 80-85. Detta betyder att ljusen kommer att ge ett naturligt och vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Oavsett om du använder dem för vardagsinredning, romantiska middagar eller festliga tillfällen kommer dessa ljus att ge en ljuskvalitet som passar de flesta behov.

Design och funktioner

Varje stearinljus har en snygg vit design, vilket gör dem både eleganta och tidlösa. Du kan placera dem i dina favoritljusstakar eller använda dem ensamma som accentljus. Med deras fjärrkontroll kan du enkelt tända eller släcka ljusen utan att behöva lämna din plats, vilket ger både bekvämlighet och flexibilitet.

Vattentäthet och säkerhet

Viktigt att notera är att dessa LED-stearinljus har en IP20-klassificering, vilket innebär att de inte är vattentäta. Det är viktigt att undvika att placera dem i fuktiga eller blöta miljöer för att säkerställa deras långvariga prestanda och säkerhet.

Batterier och drifttid

Dessa LED-stearinljus levereras med batterier inkluderade, vilket gör dem snabba och enkla att använda direkt från förpackningen. Batterierna har en lång drifttid, så du kan njuta av timmar av vackert ljus utan att behöva oroa dig för att byta batterier.

Ta din inredning eller dina evenemang till nästa nivå med dessa högkvalitativa vita LED-stearinljus. Skapa en varm och inbjudande atmosfär med deras naturliga och vackra ljus. Välj dessa ljus för deras bekväma fjärrkontroll och tidlösa design. Notera dock att de inte är vattentäta och inte bör placeras i fuktiga miljöer. Beställ ditt 5-pack idag och se skillnaden som dessa ljus kan göra!


Kom ihåg att köpa:
- AA 10-pack AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarNej
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy