LED gravstensljus
Vit, 12 cm hög, IP44 utomhus, batteri

goobay goobay

12078-0

New product

LED gravstensljus - Vit, 12 cm hög, IP44 utomhus, batteri Expandera

När du vill hedra minnet av dina kära på ett vackert och problemfritt sätt är våra väderbeständiga LED-gravljus den perfekta lösningen. Med detta innovativa tillbehör kan du placera dina elektroniska gravljus direkt på graven eller i en gravlykta utan att oroa dig för fukt och väderförhållanden.

Skydda elektroniken mot fukt:
Oavsett om solen skiner eller regnet faller fungerar våra väderbeständiga LED-gravljus som ett sköld mot naturens skiftningar. Din älskade elektronik är säkert skyddad mot fukt, så att du kan ha full tillit till att ditt gravljus alltid kommer att lysa klart och vackert.

Klassisk gravbelysning utan besvär:
Våra väderbeständiga LED-gravljus ger dig möjlighet att njuta av den estetiska skönheten i klassisk gravbelysning utan besväret med daglig ljusbyte. Våra elektroniska gravljus förblir strålande i timmar utan att kräva underhåll. Du kan nu fokusera på att minnas och hedra dina kära utan att oroa dig för stearin eller vind.

Praktisk på-/av-funktion:
Vi har gjort det enkelt att kontrollera ljuset i LED-gravljuset. Vår diskret placerade på-/av-knapp bredvid LED-lampan gör det bekvämt att tända och släcka ljuset efter behov. Den är lättillgänglig genom det avtagbara locket, vilket gör den enkel att använda.

Batteridrivet och energisnålt:
Drivs med 2 AA-batterier (observera: ingår ej), är våra väderbeständiga LED-gravljus både miljövänliga och kostnadseffektiva. Du kan njuta av månader av vacker belysning innan batterierna behöver bytas ut.

Besöket på graven blir en hjärtevärmande och fridfull upplevelse med våra väderbeständiga LED-gravljus. Sätt en ny standard för hedrande och minnesstund och skapa en atmosfär som speglar det kärleksfulla minnet av dina kära.

Investera i kvalitet och skönhet med våra väderbeständiga LED-gravljus idag och låt deras ljus skina evigt.

Mer detaljer

kr 47,00

inkl. moms.

Skickas inom 9-11 dagar


Led gravstensljus - Vit, 12 cm hög, IP44 utomhus, batteri

Detta Led gravstensljus är designat för att ge ett vackert och naturligt ljus på gravstenar. Med sin vita färg och en höjd på 12 cm, blir det en stilren dekoration som smälter in i miljön.

Ljuskvalitet: Detta ljus har en hög ljuskvalitet och garanterar ett RA-värde på 80-85. Detta innebär att ljuset visar alla färger på ett naturligt och genuint sätt. Oavsett om du placerar ljuset vid en gravsten eller använder det för dekoration i trädgården, kommer det att lysa upp och skapa en härlig atmosfär.

IP44 utomhus: LED gravstensljuset är IP44-klassificerat, vilket innebär att det tål fuktig luft och vattenstänk på framsidan. Du kan tryggt placera ljuset utomhus utan att behöva oroa dig för damm eller regn. Detta är perfekt för gravstenar som är exponerade för väder och vind.

Batteridrivet: Ljuset drivs av batterier, vilket ger dig flexibiliteten att placera det var som helst utan att behöva vara beroende av eluttag. Batteriet är enkelt att byta och håller länge, vilket gör att du kan njuta av ljuset under lång tid utan extra krångel.

Detta LED gravstensljus är en pålitlig och estetiskt tilltalande belysningslösning för gravar och trädgårdar. Med dess höga ljuskvalitet och IP44-klassificering, kan du vara säker på att det kommer att ge en pålitlig och vacker belysning under många år framöver.


Kom ihåg att köpa:
- AA 10-pack AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarNej
RA>= 80
Förväntat livstid L8010000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP44
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy