LED gravstensljus
Röd, 12 cm hög, IP44 utomhus, batteri

goobay goobay

12080-0

New product

LED gravstensljus - Röd, 12 cm hög, IP44 utomhus, batteri Expandera

När du vill hedra minnet av dina kära på ett vackert och problemfritt sätt är våra väderbeständiga LED-gravljus den perfekta lösningen. Med detta innovativa tillbehör kan du placera dina elektroniska gravljus direkt på graven eller i en gravlykta utan att oroa dig för fukt och väderförhållanden.

Skydda elektroniken mot fukt:
Oavsett om solen skiner eller regnet faller fungerar våra väderbeständiga LED-gravljus som ett sköld mot naturens skiftningar. Din älskade elektronik är säkert skyddad mot fukt, så att du kan ha full tillit till att ditt gravljus alltid kommer att lysa klart och vackert.

Klassisk gravbelysning utan besvär:
Våra väderbeständiga LED-gravljus ger dig möjlighet att njuta av den estetiska skönheten i klassisk gravbelysning utan besväret med daglig ljusbyte. Våra elektroniska gravljus förblir strålande i timmar utan att kräva underhåll. Du kan nu fokusera på att minnas och hedra dina kära utan att oroa dig för stearin eller vind.

Praktisk på-/av-funktion:
Vi har gjort det enkelt att kontrollera ljuset i LED-gravljuset. Vår diskret placerade på-/av-knapp bredvid LED-lampan gör det bekvämt att tända och släcka ljuset efter behov. Den är lättillgänglig genom det avtagbara locket, vilket gör den enkel att använda.

Batteridrivet och energisnålt:
Drivs med 2 AA-batterier (observera: ingår ej), är våra väderbeständiga LED-gravljus både miljövänliga och kostnadseffektiva. Du kan njuta av månader av vacker belysning innan batterierna behöver bytas ut.

Besöket på graven blir en hjärtevärmande och fridfull upplevelse med våra väderbeständiga LED-gravljus. Sätt en ny standard för hedrande och minnesstund och skapa en atmosfär som speglar det kärleksfulla minnet av dina kära.

Investera i kvalitet och skönhet med våra väderbeständiga LED-gravljus idag och låt deras ljus skina evigt.

Mer detaljer

kr 59,00

inkl. moms.

I lager.


Allmän information

Detta LED gravstensljus är en perfekt lösning för att lysa upp och addera en vacker atmosfär till gravplatser utomhus. Det är utformat i en elegant och klassisk röd färg och har en höjd på 12 cm. Ljuset är utrustat med IP44-klassning, vilket innebär att det tål fuktig luft och vattenstänk på framsidan, vilket gör det idealiskt att användas utomhus. Ljuset drivs även av batteri, vilket gör att det inte behöver kopplas till elnätet och kan placeras var som helst på gravplatsen.

Produktbeskrivning

Det LED-gravstensljus som vi erbjuder har enastående ljuskvalitet med ett högt RA-värde på 80-85. Detta innebär att ljuset ger en naturligt vacker ljuseffekt som visar alla färger på ett autentiskt sätt. När mörkret faller och omgivningen är upplyst av detta gravstensljus, kommer det att skapa en lugn och fridfull stämning på gravplatsen.

Viktiga egenskaper

  • Hög ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 är detta gravstensljus utformat för att ge en naturligt vacker ljuseffekt som visar alla färger på ett autentiskt sätt.
  • IP44-klassning: Tål fuktig luft och vattenstänk på framsidan, vilket gör ljuset lämpligt att använda utomhus.
  • Batteridrivet: Ljuset drivs av batteri, vilket gör det enkelt att använda och placera var som helst på gravplatsen utan att vara beroende av elnätet.
  • Klassisk röd färg: Gravstensljuset är utformat i en vacker och tidlös röd färg, vilket ger det ett elegant och stilfullt utseende.
  • Höjd på 12 cm: Med en höjd på 12 cm är ljuset tillräckligt stort för att synas tydligt på gravplatsen, samtidigt som det är tillräckligt kompakt för att inte bli i vägen.

Sammanfattning

Det LED gravstensljus som vi erbjuder är utformat för att ge en hög ljuskvalitet med ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett autentiskt sätt. Med sin IP44-klassning är ljuset tåligt mot fuktig luft och vattenstänk på framsidan, vilket gör det lämpligt att använda utomhus. Dess batteridrivna funktion gör det enkelt att använda och placera var som helst på gravplatsen. Med sin klassiska röda färg och höjd på 12 cm ger det både en elegant och stilfull touch till gravplatsen. Lys upp och skapa en fridfull atmosfär på gravplatsen med detta vackra LED gravstensljus.


Kom ihåg att köpa:
- AA 10-pack AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarNej
RA>= 80
Förväntat livstid L8010000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP44
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy