3-pack sandfärgade LED-värmeljus i glas
Batteri, timerfunktion

goobay goobay

12090-0

New product

3-pack sandfärgade LED-värmeljus i glas - Batteri, timerfunktion Expandera

Upplev den perfekta stämningen med våra charmiga batteridrivna LED-stearinlys i genomskinligt glas, inpackade i naturlig hampa. Dessa vackra ljus är inte bara ett sätt att lysa upp rummet, de är en sann källa till mysighet och elegans.

Varje set består av tre sandfärgade LED-stearinljus i tre olika storlekar - 7,5 x 10 cm, 12,5 cm och 15 cm. Deras realistiska flimrande flameffekt skapar en inbjudande och varm atmosfär, som endast riktiga stearinljus kan ge. Tack vare den svajande veken och de naturliga materialen får du en rustik elegans som kommer att imponera dina gäster och skapa en lugnande stämning i varje rum.

Det bästa med våra batteridrivna stearinljus är deras mångsidighet. De är perfekta för tillfällen som jul, födelsedagar och bröllop, och de kan även användas som en säker dekoration i rum där öppen eld inte är tillåten, som vardagsrum, sovrum, kontor och skolor. Du behöver inte oroa dig för brandrisk eller rinnande stearin. Våra LED-ljus är säkra och enkla att använda.

Ljuset har även inkluderat en praktisk timerfunktion som låter dig ställa in ljuset att automatiskt släckas efter 4 eller 8 timmar, vilket sparar energi och bekymmer. Varje enhet kräver endast 3 AAA-batterier (observera: batterier ingår ej), så du kan placera dem var som helst utan att behöva oroa dig för eluttag.

Observera att våra stearinljus inte bör utsättas för höga temperaturer eller starkt solljus, då detta kan leda till smältning. Se därför till att placera dem noggrant och njut av den skönhet de tillför ditt hem.

Skapa en stämning av romantik, mysighet och elegans med våra batteridrivna LED-stearinljus. Gör varje ögonblick speciellt med dessa vackra ljus som kombinerar tradition och teknologi för att ge dig den perfekta belysningen för varje tillfälle.

Mer detaljer

kr 244,00

inkl. moms.

I lager.


Värde för pengarna

Detta 3-pack med sandfärgade LED-värmeljus i glas är den perfekta lösningen för att skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem. Med sitt realistiska ljus skapar dessa värmeljus en avslappnad stämning som liknar traditionella stearinljus, men utan risk för brand eller rök.

Garanterat naturligt ljus

Med en hög ljuskvalitet och ett RA-värde på 80-85 kommer dessa LED-värmeljus att ge dig ett naturligt och vackert ljus. Du kommer att kunna se alla färger i sin rätta nyans, vilket gör dem perfekta för att skapa en romantisk atmosfär eller för att använda som dekorativa detaljer i ditt hem.

Notera: Ljuskvaliteten är av mycket hög standard och kommer att motsvara de flesta behov.

Lång hållbarhet

Med sin timerfunktion kan du ställa in dina LED-värmeljus så att de tänds och släcks automatiskt vid en förinställd tid varje dag. Detta är perfekt om du vill att dina ljus ska vara tända när du kommer hem från jobbet eller om du vill skapa en avskild stämning innan du går och lägger dig.

Säkerhet i fokus

Med sin glasdesign och batteridrift är dessa värmeljus mycket säkra att använda i ditt hem. Du behöver inte oroa dig för öppen eld eller brandrisk, och du kan placera dem var som helst utan att behöva tänka på brandfarliga ytor. Det är viktigt att notera att dessa LED-värmeljus inte är vattentäta och bör avstå från att placeras i fuktiga områden.

Notera: Produkten har en IP20-klassificering vilket innebär att den inte är vattentät.

Med detta 3-pack av sandfärgade LED-värmeljus i glas kommer du att kunna skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem. Med deras höga ljuskvalitet och timerfunktion är de praktiska och samtidigt estetiskt tilltalande. Säkerheten är också en prioritet med deras batteridrift och glasdesign. Var dock medveten om att produkten inte är vattentät och bör undvikas i fuktiga områden. Ge ditt hem den extra touchen av avkoppling med dessa vackra LED-värmeljus!


Kom ihåg att köpa:
- AAA 10-pack AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarNej
RA>= 80
Förväntat livstid L8010000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy